Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

50plusmatch

25 september 2022 | Gäst 55–64 år

OK, den är reko, och man kan stänga ner sin profil lätt, men jag upplevde det som om att man inte kunde karakterisera sig utanför designernas förutfattade meningar, t.ex. om man inte gillar fundamentalism, ateism och religiös fanatism, fanns det inget sätt att ange en agnostisk öppenhet. Om man inte passar in i normerna, så kan man inte klicka i sig korrekt.

50plusmatch omdömen (8)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

20 augusti 2022 | Per 35–44 år

Det enda som är riktigt bra är att man kan se vilka som är vip medlemmar.

Ta bort vip+ medlemskap. Vip+ gör bara så att de flesta låter bli att skaffa vip och förväntar sig att övriga köper vip+.

Tittar man på statistiken är sannolikt den stora majoriteten av vip+ medlemmarna män. De flesta kvinnor är iallafall inte ens vip medlem.

Mötesplatsen omdömen (38)
Kommentera omdöme

Tinder

08 april 2022 | Gäst | 1 svar

Hur tänkte ni ens, sämsta dejtingsajten någonsin.

Tinder omdömen (12)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Gäst

Hej, berätta gärna varför du inte tycker att Tinders dejtingapp är bra – vad är det du ogillar med den? Är det för få aktiva användare, dålig design, för höga priser, för oseriösa medlemmar?

Gäst Alladejtingsajter.se

Är inte trådstartaren, men kommenterar ändå. Tycker den främsta nackdelen är Tinders priser. Appen har blivit dyr, för dyr. För några år sen var det helt andra priser än de som gäller nu. De tjänar tillräckligt kan man tycka!

15 april 2022

Tinder

22 mars 2022 | Samuel 25–34 år | 1 svar

Tinderappen är helt okey, men på det stora hela har det blivit sämre än tidigare på grund av att priserna har höjts ganska mycket under de senaste två åren, vilket är tråkigt.

Tinder omdömen (12)
Kommentera omdöme
Madde Samuel

Håller med dig Samuel, tråkigt att priserna dragit iväg.

22 juni 2022

Ourtime

05 januari 2022 | Ruth S 65+

Jag gillar inte alla extra tilläggstjänster/betalningar man kan lägga till, fult.

Ourtime omdömen (17)
Kommentera omdöme

Match

05 oktober 2021 | Patrik 25–34 år

Rekommenderar INTE match av den enkla anledningen att dem kör fulförsäljning när det kommer till prenumerationer.

Jag var inte nöjd med tjänsten efter köp av prenumeration, tog därför bort mitt konto. Efter detta kunde jag inte avsluta prenumerationen då kontot är avslutat. Nu får jag evighetsloop av fakturor trots att jag inte nyttjar tjänsten. Deras kundtjänst hänvisade till att jag borde ha haft bättre koll. Igen, använd en annan tjänst för att slippa känna er lurade.

Match omdömen (25)
Kommentera omdöme

Badoo

29 september 2021 | Robin 25–34 år

Snubbe här som varit medlem länge på badoo till och från, aldrig under ett förhållande t.ex.

Haft en del dejter men inte i närheten som på Tinder, dock av bättre kvalitet. Men de är otroligt sällsynta här på badoo och det beror främst på de orimligt höga priserna att ens kunna skriva till någon trots att man köper premium.

Jag upplever att jätte många tjejer påpekar att man inte bara ska ge en like utan skriva istället, men det kostar ju 200 credits när hon bara kan gilla tillbaka och så gör det inte det. Så det gör att otroligt många aldrig snackar med varandra och de killar som betalar en massa pengar för att skriva till alla är nog de som tjejerna sen baserar sina erfarenheter på. Så det är en ond spiral där ja tror många bra killar som inte vill betala pengar för att säga hej till någon faller bort.

Badoo omdömen (31)
Kommentera omdöme

Match

26 augusti 2021 | Liz 35–44 år

Varför går det inta att välja både kvinnor och män?

Match omdömen (25)
Kommentera omdöme

Match

09 augusti 2021 | Sofi 35–44 år

Uppdaterad varje dag om antal besök och likes. Det jag vill veta är vad medeltalet för alla (kvinnor i mitt fall) får för siffror. Alltid intressant att se hur man står sig i förhållande till konkurrenterna.

Match omdömen (25)
Kommentera omdöme

Ourtime

02 augusti 2021 | Ann-Charlott 65+

Önskar bättre support och kundkontakt. Idag kan man inte nå någon, p.g.a mycket konstiga svar.

Ourtime omdömen (17)
Kommentera omdöme
  • 1
    Mer dejting på nätet efter Corona? 3 svar
  • 2
    Någon gratis dejtingsida? 1 svar
  • 3
    Nätdejting i Corona-tider? 8 svar |
  • 4
    Varför bara chatta? 1 svar |
  • 5
    Varför är vi så ensamma i Sverige? 10 svar |
  • 1
    Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
  • 2
    Prat om nätdejtingtips 12 svar
  • 3
    Hur stå ut med att vara singel? 19 svar
  • 4
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 5
    Nätdejting bilder till profilen? 4 svar
  • 1
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 2
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 3
    Vad är en stasher? 2 svar
  • 4
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 5
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 1
    Profildata? 0 svar
  • 2
    Frågor till kvinnor 1 svar
  • 3
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 4
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 5
    Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
  • 1
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 2
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 3
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 4
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 5
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 1
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 2
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 3
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 4
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 5
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 1
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 2
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 3
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 4
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 2 svar
  • 5
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 1
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 2
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 3
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 4
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke