Ett ögonblick, laddar...

Happypancake

Model.Item.Name

Happypancake startades 2007 och är en välkänd svenskutvecklad gratis dejtingsida som går runt på annonsintäkter istället för på medlemsavgifter. Det finns även en dejtingapp och webbsidan har en dejtingpodd där man bjuder in gäster för att diskutera dejting och singelliv.

 • Svenskutvecklad gratis dejtingsajt
Kostnadsfri registrering
Dejtingapp
Facebook login
100 % Gratis dejting
Snabb registrering
Om Happypancake
Ägare, hemvist:Happy Pancake AB, Sverige
Lanserad (SE): 2007
Betalmodell:Gratis
Företag i Sverige:
Webbsida:
Datingapp:
Personlighetstest:
Facebook login:
Fri registrering:

Recension

Happypancake, som också kallas för ”Glada pannkakan”, startades 2007 och är Sveriges största gratis dejtingsajt. På många dejtingsajter kan gratismedlemmar bara använda vissa funktioner, men på Happypancake finns det inga begränsningar överhuvudtaget – sajten är nämligen helt gratis. Det finns alltså inget betalmedlemskap, istället finansieras sajten av reklam och i och med detta visas reklambanners när man är inloggad.

Happypancake är inte en dejtingsajt som lockar på grund av flera avancerade funktioner eller ett jättemodernt gränssnitt, istället är det främst gratiskonceptet som får singlar att sajna upp. Sajten är enkelt utformad och har en traditionell design. Många av knapparna och menyvalen är lite plottriga och hade kunnat vara såväl snyggare som mer intuitiva. Men de nödvändigaste och vanligaste dejtingfunktionerna finns på plats och fungerar bra.

Det går till exempel att

 • läsa och skriva meddelanden
 • skicka flirtar
 • se vilka som har besökt den egna profilen
 • söka efter andra singlar
 • ladda upp bilder och hantera det egna fotoalbumet
 • markera bilder som privata
 • blockera andra medlemmar.

Tidigare fick de som ville dejta med mobilen nöja sig med att använda en mobilanpassad version av webbsidan, men sedan 2018 finns HappyPancakes dejtingapp att ladda ner. Den innehåller samma funktioner som webbsidan. Men i appen visas annonserna när man navigerar mellan dejtingprofilerna och det blir ett ”reklamavbrott” på cirka 2 sekunder från det att man klickat på en profil tills att man kommit in på profilen.

Att Happypancake är en gratissajt gör att den har gott om användare. Medlemmarna finns spridda över hela landet och de flesta är mellan 25 och 45 år gamla – vilken också är sajtens huvudsakliga målgrupp.

Att den är gratis gör också att den drar till sig en del oseriösa medlemmar. Det gör det även lättare för dejtingbedragare eftersom de inte behöver ge ut några identifierande uppgifter (kortnummer etc), i samband med betalning, som på betalsajter. Men givetvis använder Happypancake både algoritmer och administratörer för att hitta och rensa ut misstänkta profiler.

På Happypancakes webbsida finns också en blogg och en dejtingpodd. I podden bjuder man in gäster för att diskutera dejting och singelliv. Och i bloggen skriver man om ämnen som har med dejting att göra.

Det som sticker ut med sidan är att den erbjuder helt gratis dejting samtidigt som det finns gott om medlemmar. Just det här är en ovanlig kombination eftersom gratissajter i 99 fall av 100 varken har resurser eller kunskap för att få tillräckligt med användare – och i och med detta göra dem intressanta att dejta på.

Hur Happypancake har gjort, vet vi inte – men de har i alla fall lyckats.

Även om man dejtar på andra betalsidor har man inte mycket att förlora på att också registrera sig och ha ett konto på Happypancake. Eftersom registreringen är enkel går det snabbt att bli medlem.

Happypancake omdöme
Vad ska jag skriva?
Happypancake omdömen (53)

Viktigt: Innehållet i omdömena/kommentarerna representerar enbart författarens åsikt.

Från 2019
1
Conny K säger

Hur registrerar jag mig på Happy Panncake?

För 1 vecka sedan | 65+
Alladejtingsajter.se Conny K

Hej Conny, att registrera sig på Happypancake är busenkelt ...

 1. Gå till https://www.happypancake.com
 2. Fyll i registreringsformuläret och klicka på knappen "Bli medlem nu".

Augusti 2019
2
Moradi säger

Den är jättebra och man får möjlighet att träffa nya människor.

För 1 vecka sedan | 18–24 år
Alladejtingsajter.se Moradi

Kul att du tycker så! Lycka till med att hitta kärleken!

Augusti 2019
3
Fanny säger

Ge det en chans! Kul chattsida där man kan hitta vänner och kanske nåt mer ...

Jag försöker svara på meddelanden så gott jag kan, men önskar att fler kunde respektera ett nej. Inget svar är oftast ”redan upptagen” men ibland missar jag faktiskt besökare, mejls, likes och så vidare. Om allt känns bra och konversationen flyter på bra, går jag gärna på dejt eller bara tar en fika.

Brukar alltid kolla upp nummer och adress på till exempel Eniro och Ratsit så att allt stämmer.

För 3 veckor sedan | 35–44 år
4
Maria säger

Att det är gratis är bra. Men det medför tyvärr väldigt många oseriösa sökare. Mycket anspelningar på sex och kk. Trist ...

För 3 veckor sedan | 45–54 år
5
Isabella säger

HP är inte jättebra. Får många förslag från såna som inte respekterar att jag vill ha en kille i viss ålder eller i samma län. Har även fått sexvideo skickat till mig. Även sådana som vill bara ha uppehållstillstånd.

För 5 veckor sedan | 25–34 år
6
Beata säger

Jag ät jätte nöjd med HP! Jag fann min pojkvän via dom och utan HP hade det inte gått. Han bodde på andra sidan Sverige. Nu bor vi tillsammans, är gifta och har en underbar liten son och ska försöka med ett syskon till honom. Bara tacksam för att ni gjorde det möjligt för oss att hitta varandra!

För 5 veckor sedan | 35–44 år
7
Ochoa säger

Tycker att HP ska rensa bort alla som inte har varit inloggade på över ett halvår.
Det är alldeles för många som inte har varit inloggade på länge, tar bara en massa onödig tid att söka på någon som inte har varit inloggade på länge.

16 juli 2019 | 55–64 år
8
Gäst säger

Jag tycker att det är dåligt att hp kan ta bort ens sida om man skriver något i sin presentation som hp inte gillar, och dom varnar inte så det är jättedåligt.

13 juli 2019 | 25–34 år
9
Åland säger

Det är jättebra, det är bra att den är gratis.

19 juni 2019 | 25–34 år
10
Lena säger

Hjälp mig med mitt lösenord, fungerar inte när jag skriver min e-postadress.

08 juni 2019 |
Alladejtingsajter.se Lena

Om man har tappat bort sitt lösenord går det att återställa lösenordet. Så här gör man på webbsidan:

 1. Gå till Happypancakes loginsida

 2. Klicka på länken Glömt lösenord precis under loginrutan och följ instruktionerna.

Juni 2019
11
My säger

Bästa dejtingsidan! Här fann jag min pojkvän för 1,5 år sedan. Nästa sommar blir vi herr och fru.

28 maj 2019 | 25–34 år
Tova My

Jättekul att ni har funnit varandra och att ni snart ska gifta er – grattis även från mig.

31 maj 2019
Alladejtingsajter.se My

Fint att nätdejting fungerade för er, det är alltid glädjande att höra när en dejt på nätet utvecklas till en stabil och långvarig relation eller, som för er – så småningom, ett äktenskap, stort grattis! ☀️

Maj 2019
12
Ann J säger

Håller med om att här finns allt för många som är gifta och som bara är ute efter sex, lite oroväckande att det är så mycket otrohet.

Misströstar verkligen om detta är rätt forum för oss som är seriösa. Vi som verkligen vill träffa någon för att bygga något långvarigt med.

Man borde se till att de som är på sajten är singlar, men hur detta ska gå till vet jag inte. Ett annat alternativ är att dela upp sidan i två olika delar efter vad personerna söker: en del för de som söker någonting seriöst, och en del för de som söker tillfälliga kontakter.

27 maj 2019 | 55–64 år
Ferra Ann J

Din kommentar rörande denna sida är nog den bästa av alla!

Mvh!
Från en som har öppen relation!

19 juni 2019
Alladejtingsajter.se Ann J

Misströstar verkligen om detta är rätt forum för oss som är seriösa. Vi som verkligen vill träffa någon för att bygga något långvarigt med.

Att Happypancake är en gratissajt innebär både för- och nackdelar. Många uppskattar att den är gratis, vilket också gör att den får många medlemmar. Nackdelen, om man är seriös, är att den drar till sig en hel del personer som inte är speciellt seriösa med sin dejting. En del går med för att testa och lalla runt, snarare än för att träffa en partner.

Söker man någonting seriöst och vill komma bort från de oseriösa finns det flera andra dejtingsajter (betalsajter) att välja emellan.

Maj 2019
Ferra Alladejtingsajter.se

Det finns många med s.k. öppna relationer och swingers ... de kan ha avtalat sinsemellan och ändå vara helt seriösa ... och P.S. det finns oseriösa singlar också.

03 juni 2019
13
Anna säger

Trist, men 99 % sextokiga. Först tyckte jag det var kul med mycket meddelanden, men sedan mycket besviken och dränerad efter 3 månader på denna sajt.

Hur kan sidan förbättras? Ta en symbolisk avgift per månad för att få bort de mest oseriösa.

22 maj 2019 | 55–64 år
Freja Anna

Tycker är Jättebra förslag! Att sidan är gratis lockar tiill massa skojare och sexpuckon! Betalar gärna lite för att höja statusen på sidan. Just nu är den nere i botten, även om det finns nån liten solskenshistoria - en på femtio tusen kanske.

Igår
14
Bagus säger

Vet inte än. Är ny på sidan. Men bra att den är gratis. Det behöver inte kosta pengar att kunna få chatta eller hitta nya människor.

20 maj 2019 | 55–64 år
15
Kille säger

Det är inte sidan som är bra eller dålig. Det är deltagarna det hänger på.

Jag har varit med på HP i ett antal år. Från att ha varit ”aktiv”, tittar jag numera bara in ibland. Det är alltid samma tjejer inloggade. Många har suttit där i åratal. Jag tror att en kommentar i bloggen verkligen slog huvudet på spiken, tjejen som är seriös och försöker vaska fram en guldklimp kan helt enkelt inte misslyckas - hon är ihop med någon inom några veckor. De man ser inloggade hela tiden söker egentligen inte mer än lite förströelse och bekräftelse. Könsfördelningen är löjligt tokig. Tre inloggade killar per tjej blev mantra i bloggen. Jag kollade det, påståendet var i underkant.

Happypancake har en funktion som faktiskt är användbar som kille för att inte bränna krutet på tjejer som bara söker bekräftelse. Listan över inloggade placerar den som gjorde något senast högst upp. Alltså om man har skrivit till någon och hon är högst upp utan att läsa eller svara på ens brev (förutsatt att kontakten är lite levande med brev fram och tillbaka) kan du vara helt säker på att hon har tappat intresset och börjat mejla med någon annan. Gör något vettigare i så fall än att vänta på svaret som förmodligen uteblir.

För tjejer ... Testa gärna, ni har hur många killar som helst att välja på utan vidare konkurrens – om ni vågar se något djupare än foto.

11 maj 2019 | 45–54 år
16
Magda säger

En sexsajt, mycket vänsterprasslare. Få seriösa singlar. Och otroligt svårt att hitta någon som passar. Efter ett par rader, frågor om sex. Är så otroligt trött på det!

10 maj 2019 | 55–64 år
17
Jill S säger

Att den är kostnadsfri är bra eftersom man kan gå ur när man vill (binder ju inte upp sig på t.ex. en 3-månaders prenumeration).

07 maj 2019 |
18
Henrik säger

Naturligtvis är det bra att sajten är gratis och användarvänlig. I en perfekt värld skulle detta vara den idealiska platsen för att träffa en matchande partner. Om det nu inte vore för medlemmarna.

Tyvärr måste jag bekräfta det som flera av männen här nedan beskriver. Med tanke på hur många man ändå har kontaktat på ett seriöst sätt, oftast lite med glimten i ögat, så är det skrämmande hur skral utdelningen varit.

Jag kan inte förneka att det blivit en del dejter, men allt som oftast får man inga svar överhuvudtaget. Hur pass artigt man än skriver, hur mycket man än bjuder på sig själv och hur noga man än läser presentationstexterna för att anpassa det sätt på vilket man tar kontakt.

Det är så sjukt många som i sina presentationer har skrivit att de inte svarar på meddelanden om man t ex ”är oseriös”, ”bara är ute efter en sak”, ”inte har någon bild” eller till och med ”röstar på sd”. Själva är man givetvis hur seriösa som helst, sociala och roliga m m, och man vill verkligen träffa mannen i sitt liv.

Då vill jag komma med ett viktigt tips:

Ta er tid att i alla fall besvara de trevliga brev ni får. Kanske att den där mannen skulle kunna vara jag, eller så någon annan gentleman som i all välmening hör av sig i avsikt att hitta en presumtiv partner? Det kostar inget att vara med och leka på HappyPancake, men det kostar inte heller något att ge oss seriösa kärlekskranka stackare den minsta chans.

Ni som eftersöker ärlighet, och allt det där som låter så fint, kan ju börja med att rannsaka er själva. För mig är det helt obegripligt hur ni alls kan lägga ner tid på en dejtingsida, när ni är allt annat än det ni utger er för att vara. Jag skulle inte spendera en sekund på ställen som HP, om jag inte hade några seriösa intentioner.

27 mars 2019 | 45–54 år
Leif Henrik

Jo, det är inte lätt att veta om man ska skriva: långt eller kort, ingående eller mer allmänt. Ger man vissa kvinnor inte tillräckligt med beröm så slutar de att skriva tillbaka.

En del skriver att de inte är ute efter sex eller att träffa en KK. Men de tycker om att basta, ha massage, kela och mysa i soffan. Vad är skillnaden? Dejter som har gått vidare från kaffe och promenad, leder gärna vidare mot sex ändå. De är inte ett dugg bättre, men de är bra på att linda in orden.

30 maj 2019
Totte J Henrik

Kan bara instämma i det faktum att det är så att en del bara är ute efter och prata och leka lite, vilket gör det svårt att ens få chansen till en dejt.

16 maj 2019
19
Tom säger

Många kvinnor som söker en fantasiman. De söker en person som inte finns och vill skaffa barn och gifta sig vid första dejten typ.

Man blir mörkrädd av kvinnorna på HP, som nybliven singel vill jag knappast gå in i ett seriöst förhållande direkt. Varför inte träffas som vänner umgås och ha roliga mysiga stunder utan att ha som krav att det ska bli seriöst.

Har försökt en del gånger att hitta någon utan framgång ..., och admins krav på bilder och vad som får läggas ut upplever jag som för hårda.

11 mars 2019 | 35–44 år
20
Linn säger

Gillar att det inte kostar något, men det gör också att det blir mer oseriösa medlemmar och att kontrollen över medlemmarna är sämre än på betalsajter. Då man inte betalar med kort eller faktura finns det ingen direkt länk mellan en medlem och en person. Skulle varit bra om det gick att verifiera dejtingprofilen på något sätt.

15 februari 2019 | 25–34 år
21
Gertrud säger

Bra att den är gratis och lätt att använda. Men tyvärr mycket sexkommentarer och och liknande, inget man vill höra vid första kontakten. Flera boende utomlands som är ute efter pengar. De skriver likadant och verkar samarbeta. De har alla en vän i Sverige som hjälpt till att registrera dem på sidan. Kan man anmäla dom till happypancake utan att det syns att det är jag som gör det?

12 februari 2019 | 65+
22
Bosse säger

Tjänsten är bra, men mest ett verkstad utan verktyg, stort sett slöseri med tid om man söker dejt...99% av kvinnorna svarar inte ens med ett vänligt nej. Mycket medlemmar, men inte så många aktiva, vissa inloggade senast 2011.

26 januari 2019 | 55–64 år
23
Eva B säger

Många gifta och upptagna som lägger ut sig på en dejtingsajt som ju är ämnad för singlar... Borde vara förbjudet att skippa civilståndsmarkeringen.

11 januari 2019 | 25–34 år
Från 2018
1
Gäst säger

Bara att blocka om man får fula brev och ord! Admin är super bra!
Ca 80 % av dom som är på HP är på andra sidor (betal). Har varit på de flesta, men återkommer alltid tillbaka till HP, för att folk ändå är på "båda'.

17 december 2018 | 45–54 år
Freja Gäst

Stämmer bra! Många meddlemmar hänger på olika sajter, och admins är verkligen super – hjälper och svarar snabbt.

Igår
2
Malin säger

Roligt att några här verkar ha träffat nya vänner, har själv fått två bra vänner genom dejtingsajter, varav en genom Happypancake. Alla är så inställda på att träffa en kärlekspartner, men glömmer bort att dejtingsajter och dejtingappar också är ett utmärkt ställe att träffa nya vänner på.

Om man går på en dejt och det inte klickar attraktionsmässigt, men har mycket att prata om och har roligt ihop, varför inte träffas igen som vänner?

Det kan ju också hända att kärleken väcks till liv när man har lärt känna varandra bättre och på djupet. Många känner prestationskrav på första- och andra dejten, när man har varit kompisar ett tag blir det mer lättsamt och kravlöst. Mina föräldrar hade varit kompisar i tio år innan de blev kära i varandra.

Vem vet – kanske kommer jag och en av mina nya vänner att vara gifta och ha barn någon gång i framtiden:) I så fall får jag tacka Happypancakes app, och vara stolt över att jag efter många om och men bestämde mig för att testa nätdejting.

07 december 2018 |
Joakim Malin

Bra skrivet. Har också fått nya bekantskaper tack vare dejtingsajter. Vem orkar med att gå ut på krogen liksom? Långa köer, spännsnubbar, olidligt hög musik så att man inte kan prata, jobbigt att ta sig hem. Det är nätet som gäller för att träffa nytt folk. Partners eller vänner – det kvittar.

14 december 2018
3
Daniel S säger

Här står det att Happypancake har en mobilanpassad version av webbsidan, vilket är sant. Men det finns ju också en happypancake app. Tror inte appen har funnits så himla länge, men om man trivs med sajtens medlemmar funkar den ju bra.

06 december 2018 | 25–34 år
4
Carina säger

Jag tycker att det är för många oseriösa män på denna sida. Vill ha kontakt med seriösare män.

05 december 2018 | 55–64 år
Leif Carina

Är mycket tvärt om. Jag är mycket seriös och ibland skriver vi ett tag. Sedan är det tvärstopp. Utan någon förklaring.

30 maj 2019
Andreas Carina

Finns överallt. Vi män kan ju säga tvärtom om er kvinnor, eller hur?

Varför blir detta ett problem? En normal kille förstår inte det. Varför ens skriva med oseriösa?

Är det därför bra killar som har något att komma med och lägger tid på dem han kontaktar blir totaldissade och nonchalerade?

Jo för att ni lägger energi (som ni själva kan styra istället för att allmänt klaga på hur killar är) på kvantitet som man i ganska många fall direkt kan se att det är något fel.

Ge dem en chans..

19 december 2018
Freja Andreas

Det får en chans! Men fortsätter ändå leta runt på grund av sin totala osäkerhet och i förhoppning att det väntar nåt bättre vid nästa klick. Shoppar vidare med andra ord.

Igår
Gäst Andreas

Håller med till fullo. Det finns nog från båda sidor. Har själv upplevt att damerna på Happypancake ibland ställer näst intill orimliga krav på karlarna – som om de söker lite av en fantasiman.

Förstår att man vill vara försiktig, framförallt som tjej, men det finns många av oss män som också försöker att hitta en bra person och är trötta på oseriösa tjejer. Men som någon skrivit tidigare: det bästa är kanske att prova med att gå på dejt – för att lära känna varandra, med förhoppning om att det kanske blir något mer senare.

Och för guds skull tjejer svara på meddelanden, även om ni inte är intresserade. Om det är ett seriöst meddelande ni fått, är det enkelt att skriva ”Hej, tyvärr inte intresserad”. Det är ärligt och visar hyfs och respekt till den andra personen. Tack för mig.

05 januari 2019
Fanny Gäst

Jag har ibland försökt svara kort och gott ”inte intresserad”, men då ibland mötts av svordomar och påtryckningar där de kräver att man ska svara. Så försöker ignorera en del, men även då får man ibland meddelanden där de vräker ur sig besvikelse över sårat ego och en del blockerar en om man inte svarar snabbt nog.

Men detta skrämmer mig dock inte från att gå vidare med de personer som jag får bra kontakt med. Eftersom meddelandefunktionen är lika avancerad som en Nokia har man nog mycket att prata om på dejt om man först får igång en bra konversation på sajten.

Alla dejter har inte blivit giftermål, men jag har träffat många spännande personer som blivit mina vänner. Och dejtar faktiskt en nu ... ska på 3:e träffen nu i helgen.

Uppskattar pannkakan väldigt mycket men hade gärna sett fler kompatibilitetstester, men man får ju en liten bild av medlemmarnas intressen genom intresse-taggarna.

Jämfört med andra dejtingsajter tycker jag fokus ligger på personlig charm och inte på inkomst och vilket vip-medlemskap man betalar för. Slipper även nakenbilder även om en del är generösa med sina duschselfies.

För 3 veckor sedan
Linnea Gäst

Angående att tjejer bör svara på alla meddelanden så kan det många gånger bli överflödigt. Många skriver. Speciellt när de antingen bara skriver "Hej" , berättar hela sin livshistoria i första meddelandet eller har kontaktat en fast man är helt utanför preferenserna man angivit med ålder osv.

06 januari 2019
5
Gäst säger

Idén är nog bra, men efter mina erfarenheter verkar många män tro de är på en sexsajt. Men det är ju inte det.

15 oktober 2018 |
Christian Gäst

Happypancake är enligt App Store: dejta, flörta och chatta.

De flesta människor är nog vid det här laget inte förvånade att de flesta sociala medier – där man kan prata med andra användare online – till viss del är ragg- och sexrelaterade.

Är du förvånad att det förekommer på HP?

Tycker tvärtom att hela internet är raggvänligt, med oändliga möjligheter att kunna få napp på de mest oväntade ställena. Vissa av dessa är för mig så förvånande sammanhang som jag personligen bara kan jämföra med om jag skulle lyckas ragga upp en kvinna i Ica-kön...

Alla sociala medier (Flashback, Instagram) och andra plattformar där det finns möjlighet till social interaktion användare emellan: datingappar, olika forum (Flashback), till och med onlinebaserade spel med egna spelcommunities är till viss del ragg- och sexrelaterade plattformar.

19 december 2018
6
Stefan säger

Min erfarenhet är att de flesta kvinnor bara läser men svarar inte, och när vi bestämt för att träffas så har de slutat
logga in när det är dags att bestämma datum och tid?

Sen att man får flirtar från andra sidan landet så känns det inte seriöst. Ganska dött på den sidan faktiskt.

04 oktober 2018 | 45–54 år
7
Ann-Charlotte säger

Finns ett fåtal seriösa trevliga karlar men för övrigt förväntas det att det är 6 som gäller från början.......väldigt besvikelse.
Men som sagt, fått några få rejäla vänner.

24 september 2018 | 55–64 år
8
Westen säger

Helt död händer ingenting Det är mer fart på ålderdomshemet.

24 september 2018 | 55–64 år
9
Maggan säger

Någon som upplevt att man visas "online" fast man inte varit inne och aktiv på flera år?

05 september 2018 | 35–44 år
Alladejtingsajter.se Maggan

Låter orimligt.

September 2018
10
Ingela säger

Mitt intryck är att det är många män i förhållande/gifta som söker fler sexpartners.

17 augusti 2018 | 45–54 år
11
Tomas säger

HP är helt okej!
Det spelar ingen roll om man väljer gratis eller att betala, det finns singlar på vilken som.
Självklart finns det också ett och annat guldkorn och med lite tur så hittar vi varandra :)

01 maj 2018 | 45–54 år
Alladejtingsajter.se Tomas

Trevligt med lite positiv feedback, vi får hoppas att du kommer att hitta ditt guldkorn till slut.

Maj 2018
12
Marcus säger

Jag har provat nästan alla dejtingsajter/appar som finns i Sverige och det slutar alltid med att HP är bäst. Har träffat fem fantastiska kvinnor på denna sajt som jag också haft långa förhållanden med. Är man och 49 år. Vet att kvinnor har det jobbigt här eftersom det finns så många rötägg som kontaktar dem. Själv har jag fått ett enda otrevligt meddelande från en kvinna på kanske 1.000 påstötningar genom åren. Det har aldrig dröjt längre än två veckor för mig att få napp och 5-10 dejter där någon av dem faktiskt blev inledningen till ett fint förhållande.

22 januari 2018 | 45–54 år
Freja Marcus

Låter som en saga! Sexdejt är lätt att fixa via HP men INTE en relation. Och det gäller både män och kvinnor.

Igår
13
Vigor säger

Perfekt, gött att kunna använda en sida som inte tar betalt.

03 januari 2018 | 45–54 år
Från 2017
1
Maat säger

Jag har sett samma män som ljuger om ålder mm på Happypancake och även på andra sidor.
Så ha ordentlig koll, ladys, kolla upp de ni träffar redan innan dejt, det skadar inte,
googla en gång för mycket! Ratsit är jättebra.

21 november 2017 | 35–44 år
Alladejtingsajter.se Maat

Du verkar ha nätdejtat en del. Förutom att killarna är snåla och bör kollas upp innan dejt, har du några nätdejtingtips att dela med dig av?

November 2017
Maat Alladejtingsajter.se

Alla kan ha oärliga avsikter - män som kvinnor; det jag läser här att även manliga medlemmar fått uppgifter om oärliga kvinnor via Ratsit eller Google.
Ingen förtjänar att bli lurad, om man är ärlig och ute efter kärleken.

21 november 2017
Maat Alladejtingsajter.se

Ja, att vara ärliga och seriösa, det räcker långt.

21 november 2017
Alladejtingsajter.se Maat

Okey, ligger nog mycket i det.

November 2017
2
Seriös säger

Om männen hänger på en gratis sajt år efter år, be kvinnor att gå på dejt och påstår att de seriösa, blir de verkligen så ruinerade av att visa sig som gentleman och bjuda på kaffe för 25 spänn?
Enligt er, går ni på dejt så där ett par tre gånger per år, och alla vill fika, ingenting annat.
Säkert därför många män stannar på happypancake i åratal.
Har inte råd..

21 november 2017 | 35–44 år
Alladejtingsajter.se Seriös

Har du testat någon annan sida? Hur har det gått?

November 2017
Seriös Alladejtingsajter.se

Ja, jag har testat. Och skillnaden är enorm, som natt och dag.

21 november 2017
3
Leif säger

Till er kvinnor som skriver att ni är missnöjda med att männen är snåla, ska ni samtidigt veta att många killar bjudit och åter bjudit tjejer som de träffat på dejtingsajter, och till slut tröttnat. Vissa sätter nämligen i system att gå på en massa dejter för att få gratismiddagar eller gratisdrinkar, sen sitter de väl med tjejkompisarna och gör sig roliga över dejten.

21 november 2017 | 35–44 år
En vän Leif

Precis, vad "hemskt" att tjejer vill ha lite uppvaktning på en dejt; det vill alla!
Vad sägs om manliga medlemmar som satt sig i system att försöka sexchatta, gå rakt på sak och erbjuda sig, tigga till sig privata bilder och prata om att de vill ha sex redan på första till tredje dejt!? Och på så sätt byta partners ofta.
Sen sitter de väl där med vänner och gör sig roliga över det hela.

22 november 2017
Maat Leif

Vi kan köpa våra middagar för våra egna pengar, bara så ni vet. det normala kvinnor söker är omtänksam man, men de har dött ut, antagligen.
Bara en av alla män från hp bjöd mig på en kopp kaffe ute.
Är alla så trötta eller snåla?

21 november 2017
Leif Maat

Alla killar? Tjejer kanske ska skriva lite mindre om hur killen ska vara och rada upp det spaltvis. Där är väl ingen seriös man som går på det. De tjejerna kommer alltid att få vara kvar på Happypancake. De blir aldrig nöjda. Många av de som knappt skriver någon presentation är de bästa. De är starka och behöver inte hävda sig.

30 maj 2019
Dennis Nilsson Maat

Det är du som kvinna som valt de män som är snåla och oseriösa, att dejta. Väljer man skit, så får man skit, tillbaka. Det är inget att förundras över.

Jag hade gärna bjudit dig på lunch eller middag, och en kopp kaffe. Men du valde att inte svara mig alls.

De kvinnor på happypancake, som är missnöjda, borde fundera över varför de väljer att svara, och dejta de snåla och oseriösa männen, som bara är ute efter sex.

Ingen kvinna har någon gång under dessa två år jag varit på sajten, till och från, ens bemödat sig att svara mig. Jag är varken snål eller oseriös. Jag skulle hoppa av glädje ifall jag ens fick ett svar...

Jag skulle gärna vilja träffa en kvinna att leva med. När ingen svarar alls så blir det svårt.

08 december 2018
Alladejtingsajter.se Maat

Maat, du verkar bitter. Bli medlem på någon matchmakingsida så hittar du nog män med lite tjockare plånböcker.

November 2017
4
Kaffe säger

Sidan har brett utbud, men det är enorm procent av oseriösa medlemmar - män som är beroende av sajten, vill fördriva sin och även andras tid för att de har för få andra intressen och saknar bekräftelse.
Men en kvinna räcker inte, utan de söker bekräftelse hos fler, så många som möjligt; vill gärna lura någon i säng, ger sken av att de är "seriösa" i början.

En gång på första dejt föreslog jag att vi skulle käka pizza istället för tråkig fika som de flesta män tjatar om.
Min dejt gick in på pizzeria och meddelat med hög röst, så alla!! till och med halva gatan hörde:
"Vi är på första dejt och betalar var för sig, om vi träffas igen, då bjuder jag..."

Snacka om pinsamt beteende från hans sida
För det första vem ville att han skulle bjuda?
Och för den andra, vem vill träffa honom igen?

Kan vara bra att lära en sån typ genom att lämna honom där han är direkt och hänvisa vidare till happypizza eller nåt.

21 november 2017 | 45–54 år
5
Monica säger

I min ålder 65+ är det trevligt att ha en sida att enkelt gå in på. Får många gillanden och flirtar, men om jag svarar med ett mejl så är det inte ens säkert att mannen ifråga läser det.

Tycker också att allt för många inte respekterar de åldrar jag angivit. Antingen för unga eller för gamla. Svårt att avgöra vem som är seriös.

05 november 2017 | 65+
6
Maat säger

Stämmer bra ni tjejer som skriver om oseriösa snubbar på HP; de är så många som 99 procent. Och skitsnåla dessutom, antagligen för att det är en gratisajt.

På andra - betalsidor slåss killar om att få bjuda ut en tjej redan på första dejten!

Alla jag träffat på HP vill fika och betalar separat även om de gillar tjejen och vill ses igen. De glömmer inte heller säga att de vill ha sex på andra eller senast tredje dejt. Jag och mina väninnor har exakt samma erfarenhet av sidan.

En dejt var så "långsam" i kassan att jag betalat hans skit latte; han sa tack och glömde att erbjuda mig kontanter som han haft med sig. "Tack" och stoppa pengarna i sin ficka, Fort som fan!

Den andre hade inte råd att resa från en annan stad, ville gärna att jag skulle besöka honom och stå för kostnader. Rätt smart, 'hemleverans' vill de också få..

En bra sida som jag använder för att kolla om männen ljuger är Ratsit. Har hjälpt mig några gånger.

04 november 2017 | 35–44 år
Leif Maat

Fantastiskt att jag finns med bland de som är 1%. Många av er tjejer missar dem, för ni är så upptagna av hur den perfekta ”prinsen” ska vara. Därför hittar ni bara skräpet.

Klart det finns många killar som svarar tjejers annonser som vill ha en prins. Det köper killen direkt. Tjejen tror hennes rosenröda dröm är sann. Så blir det bara skräp av alltihop. Rannsaka er själva. Många dejter jag har varit på ser tjejen till att komma före mig för att slippa den pinsamma gentleman-biten.

Tänk igenom hur du vill ha det. Skriv en mycket kort presentation. Ni ska ju ha något att skriva om sen. Släng inte ut direkt eller indirekt att du vill ha en prins ... för då kommer de oseriösa att dras till dig som en magnet.

30 maj 2019
Markus Maat

Ratsit hjälpte mig avslöja en kvinna med oärliga avsikter. Lexbase är också bra.
Finns mycket oärliga människor på dejtingsajter, speciellt dom gratis.

11 november 2017
Maat Markus

Bra Markus att du avslöjat henne, och tack för tipset om en annan sida.

19 november 2017
Peppe Maat

Lexbase hänger ut oskyldiga. De står som förekommande fastän de kanske åkt fast för en riktig skitsak, eller bara varit i ett tvistemål. Riktigt dåligt. Vill du inte träffa någon för att han fått fortkörningsböter.

18 februari 2019
Dumbom Maat

Fan, jag borde ha läst det här innan... Jag träffade min nuvarande skitsnåla sambo på denda sidan. Fast han höll masken tills jag blev gravid och nu när vi har ett barn. Har han inte ens pengar att köpa någonting överhuvudtaget till bebisen. Jag får betala allt. Han har tom försökt att jag ska betala för hans barn.

Det är hemskt att veta att man är så naiv och dum. Ni är smartare och såg igenom...

10 november 2017
Maat Dumbom

Nej, vi är inte smartare, utan har råkat ut för skitsnåla tråkiga snubbar vi med. Bort med dem, vi är värda nåt bra och bättre

19 november 2017
7
"Happy"- Pancake man säger

Har provat Happypancake i snart 1 år. Min erfarenhet säger att 99% av tjejerna hör inte av sig när man skriver eller ger snälla komplimanger. När man ser att man har fått en besökare är det ofta en kvinna utan profilbild. Har haft 2 dejter, den första var lyckad men hon ville flytta utomlands vilket inte jag kan göra så det blev ingen relation. Har haft en till. Frågade vad hon (Louise 31 år ifrån Stockholm blond tjej) ville göra. Vi bestämde träff. Hon var jättemycket försenad. Bjöd henne på underhållning och goda dyra viner. Efter ett tag så sa hon att hon skulle bara gå ut och röka. Efter en timmes väntade vid bordet fick jag ett meddelande att hon hade åkt hem. Hoppas att ingen för uppleva en sådan kalldusch.

21 oktober 2017 | 35–44 år
Alladejtingsajter.se "Happy"- Pancake man

Dejtingsajter som är gratis drar i regel till sig mindre seriösa medlemmar än betalsajter. Fy fasen för situationen där kvinnan "bara" skulle ut och röka, mycket ovärdigt och otrevligt sätt att lämna en dejt på.

Oktober 2017
8
Yvonne säger

Tycker de flesta män vill ha mailvänner att ha sex med?

19 september 2017 | 45–54 år
9
Gäst säger

Det är som ordspråket säger, du får vad du betalar för, sidan är gratis o det är inte lätt att hitta någon.

30 augusti 2017 | 35–44 år
10
Hjälten säger

Upplägget är bra och att det är gratis.
Men gillar inte medlemmarna på sidan, bara gamla tanter och dom yngre eller jämngamla är ju totala bitchar.
Inte alls en bra sida om man vill hitta en partner.

05 augusti 2017 |
11
Ronnie säger

Vackra damer som leker med mäns känslor. Fantasy och folk som ljuger hej vilt.
Chattvärdinnor på grund av dåligt utbud annars. Säkert 65-70 % män.
Fotomodell till kvinnor som extra knäcker. Inte seriöst.

18 juli 2017 | 45–54 år
12
ElliGelli säger

Bra att den är gratis. Dåligt att killarna bara vill ha mailvänner och gömmer sig bakom datorn.

21 april 2017 | 55–64 år
13
Anette säger

Min uppfattning om Happypancake är det bara verkar vara oseriösa män som mest vill prata sex.

31 mars 2017 | 55–64 år
Dennis Nilsson Anette

Det är du som gör urvalet.Du väljer att svara de oseriösa männen, och väljer därmed bort att svara på de seriösa männen.

Du borde ifrågasätta varför du väljer att svara de oseriösa männen, och väljer bort de seriösa männen. Dina urvalsgrunder måste vara tokiga.

Jag är en seriös gentleman, som har varit på Happypancake, till och från under 2 år. Under den tiden har jag skrivit till ca 500 kvinnor, utan att ens få ett (1) svar.

08 december 2018
Mia Anette

Har en väninna som varit på 3, betalsajter, hon upplever samma klientel.

14 december 2017
Lenika Anette

Håller med dej fullständigt, de jag dejtat var bara ute efter sex.

12 november 2017
Yvonne Anette

Precis, har också märkt det, mycket prat och lite allvar.

19 september 2017
Från 2016
1
Mats säger

Det börjar bli allt för mycket reklam. Det senaste är en reklambanner som dyker upp nerifrån och täcker en del av sidan. Det vore ju ok om det hände en gång då och då men nu dyker den upp varje gång man byter sida och dessutom med samma reklambanner.

04 december 2016 | 45–54 år
2
Kjell Svensson säger

En kvinna från "admin" som det stod i hennes profil besökte min sida på happypancake.com. Hon skrev om "sociala problem" och resor i sin presentation. Jag skrev till henne att alla som är med på en datingsida har sociala problem, nämligen ensamhet. Och att de som skriver om resor i sina presentationer vill som regel bli bjudna på resorna.

Det tolererades inte av happypancake.com som skrev tillbaka till mig att jag borde "höja kvaliteten i mina meddelande" samt att jag kunde bli utesluten om jag inte gjorde det. Så man tolererar inte att folk har några åsikter på happypancake.com hur sanna de än är!!! Det är åsiktsförtryck.

08 juni 2016 |
Från 2015
1
Gäst säger

Jag tycker att det är många oseriösa medlemmar på Happypancake. Många användare vill bara prata sex.

19 oktober 2015 |
ElliGelli Gäst

Håller med om detta. Inte många som är på HP är där för att träffa en partner.

21 april 2017
2
Essos säger

Faktiskt en av dom bästa, kanske bäst..., men tekniskt lite svag. Många härliga kvinnor från norr till söder. /Essos

18 september 2015 |
Frågor (2)
1
Solulla frågar

En fråga, varje gång man går in på hp syns det. I bland vill man vara osynlig för kika runt, går det?

06 november 2017 | 55–64 år
David Solulla

Tror inte det går att bli osynlig. I "inställningar" kan man ställa in så att andra inte kan skicka flirtar till den egna profilen, men det betyder nog inte att man blir osynlig. Någon som vet mer säkert?

November 2017
2
Cissi frågar

Kanske ska bli medlem, men innan undrar jag om det går att ha privata bilder (som bara vissa användare kan se)?

14 december 2018 |
Alladejtingsajter.se Cissi

Ja, det går att ha privata bilder. Det görs i två steg: Först väljer du vilka bilder som ska privata. Sedan väljer du vilka andra medlemmar som ska kunna se dem. Så här gör du detta om du använder Happypancakes webbversion.

Ladda upp:
När du laddar upp ett foto kryssa för rutan "Privat foto".

Välja medlemmar:
Klicka på inställningar i vänstermenyn. Klicka sedan på knappen "Privata foton" högst upp på sidan. Skriv in namnet på användaren som du vill ska kunna se dina privata bilder.

December 2018
 • 1
  Varför är vi så ensamma i Sverige? 2 svar |
 • 2
  Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
 • 3
  Prat om nätdejtingtips 11 svar
 • 4
  Hur klara att vara singel? 17 svar
 • 5
  Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
 • 1
  Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
 • 2
  Kontaktannonser då och nu 2 svar
 • 3
  Nätdejting solskenshistorier 2 svar
 • 4
  Vad är en stasher? 1 svar
 • 5
  Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
 • 1
  När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
 • 2
  Dejtingbedragare? 0 svar
 • 3
  Minimiålder för nätdejting? 1 svar
 • 4
  Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
 • 5
  Fördelar med nätdejting? 0 svar
 • 1
  Vad menas med att Swipa? 1 svar
 • 2
  Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
 • 3
  Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
 • 4
  Välja bort varma klimat? 1 svar
 • 5
  Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
 • 1
  Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
 • 2
  Alkohol på första dejten? 1 svar
 • 3
  Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
 • 4
  Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
 • 5
  Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
 • 1
  Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
 • 2
  Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
 • 3
  Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
 • 4
  Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
 • 5
  Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
 • 1
  Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
 • 2
  Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
 • 3
  Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här