Ett ögonblick, laddar...

Frågor om dejtingsajter & nätdejting

Här visas frågor om nätdejting, dejting och dejtingsajter. Om de har en fråga kan du ställa den här, du kan också svara på andras frågor. En fråga som gäller en dejtingsida visas endast på denna webbplats, och skickas alltså inte till dejtingsidans support eller kundtjänst och är inte garanterad svar. Om du vill komma i kontakt med dejtingsajternas kundtjänster bör du kontakta dem direkt.

Fråga

04 november 2018 | David | 1 kommentar
David frågar

Ser att Badoo har någon typ av funktion för att legitimera profilen, men hur fungerar det?

Alla Badoo frågor & omdömen (12)
Alladejtingsajter.se David

Det finns en funktion för fotoverifiering, som är en enklare typ av legitimering. Det innebär att man ska ladda upp ett foto på sig själv där man gör ett tecken med handen. Vilket tecken man ska göra, visas på sidan när man är inloggad på sin profil.

November 2018

Fråga

24 september 2018 | Ted | 1 kommentar
Ted frågar

Hej, jag undrar varför det är så att när man trycker på en person så har vissa bara ett hjärta medan vissa har både en chattbubbla och ett hjärta.

Alla Badoo frågor & omdömen (12)
Gäst Ted

Det är först när en matchning har skapats (när ni har gillat varandra), som ni kan börja chatta. Därför visas chattbubblan bara om ni gillat varandra.

25 september 2018

Finns mobilapp för Matchaffinity?

30 juli 2018 | Susanne | 1 kommentar
Susanne frågar

Hej. Finns mobilapp för Matchaffinity? Nån som vet?
Tacksam för svar, hjärtlig hälsning Susanne

Alla Matchaffinity frågor & omdömen (10)
Gäst Susanne

Nej, det finns ingen dejtingapp, webbsidan är dock mobilanpassad. Verkar som att man lägger mer krut på vanliga Match och Ourtime, dessa har appar.

31 juli 2018

Skillnaden mellan Ourtime och 50plusmatch

16 juni 2018 | Majsan | 1 kommentar
Majsan frågar

Vad är skillnaden mellan Ourtime och 50plusmatch?

Alla Ourtime frågor & omdömen (10)
Gäst Majsan

Det är två helt olika dejtingsidor, gemensamt är att båda vänder sig mot singlar som passerat 50-årsåldern. Här är några saker som skiljer dom åt:

50plusmatch: har funnits längre, har en del communityfunktioner såsom medlemsbloggar och en allmän chat.

Ourtime: startades senare (2017), har ett modernare gränssnitt, Match ligger bakom.

09 juli 2018

Fråga

23 maj 2018 | Staffan | 1 kommentar
Staffan frågar

Vill veta antal medlemmar och fördelningen män-kvinnor?

Alla 50plusmatch frågor & omdömen (6)
Alladejtingsajter.se Staffan

När det gäller fördelningen män kvinnor ska det vara 49% män och 51% kvinnor. Antalet medlemmar ger dejtingsidorna sällan ut av flera skäl... Det beror på hur man räknar: Gratismedlemmar? Betalande medlemmar? Aktiva medlemmar, dvs medlemmar som har loggat in den senaste veckan/månaden? Medlemmar sedan sidan startades?

Men du kan alltid prova att kontakta dom och fråga om medlemsantal. Klicka på länken "kontakt" längst ner till höger på 50plusmatchs webbsida så öppnas ett kontaktformulär.

Maj 2018

Ourtime kundtjänst?

06 maj 2018 | Christina | 1 kommentar
Christina frågar

Hur kommer jag i kontakt med kundtjänst - Ourtime? Har inte Ourtime någon kundsupport, utöver den "förtryckta" hjälpen på sidan?

Alla Ourtime frågor & omdömen (10)
Gäst Christina

Det går att komma i kontakt med Ourtimes kundtjänst på två sätt:

1. Maila dom: adressen hittar du på deras webbsida.

2. Använda kontaktformuläret på deras hjälp-sida under "Kontakta oss".

07 maj 2018

Prat om nätdejtingtips

27 januari 2017 | Bert | 7 kommentarer
Bert frågar

Berätta om era tips för nätdejting här, jag börjar med tre tips:

1. Lägg upp minst en bild. En bild gör att andra singlar ser hur du ser ut och blir mindre anonym, kommer göra att fler personer tar kontakt.

2. Var dig själv. När du skriver din dejtingprofil ska du vara ärlig. Det är mycket bättre om någon gillar dig för den du är, än för någon som du inte är.

3. Ta intiativ. Sök och titta på dejtingprofiler och skicka meddelanden och flirtar till dejtingprofiler som du tycker är intressanta. Att bara vänta på att andra kontaktar dig är ingen höjdare.

Nils Bert

Ladda inte bara upp selfies till fotoalbumet. Lägg upp bilder tagna i olika miljöer som säger något om din personlighet och dina intressen. Gillar du t.ex. att jogga, ha med en bild där du står med träningskläderna på.

Många börjar med att titta på bilderna och kanske går vidare och tittar på nästa dejtingprofil utan att läsa profiltexten, därför är det bra att ha bilder som berättar något om dig själv.

27 januari 2017
william Nils

Varför är det fel att ladda upp enbart selfies tycker du?

11 september 2017
Nils william

Det är så tråkigt med alla dessa badrumsselfies, visa att du har ett liv med lite aktiviteter och vänner.

22 november 2017
Matilda Bert

Var trevlig och ha en hövlig ton när du har kontakt med andra medlemmar. Bete dig inte som ett svin.

04 augusti 2017
Klara P Bert

Testa flera dejtingsajter för att hitta den eller de som känns rätt för dig. Välj de större sajterna för de har många medlemmar. Bli först gratismedlem och vänta lite med att skaffa betalmedlemskap, många sidor ger rabatter om man väntar lite med att bli betalmedlem. Tänk på att betalmedlemskap är prenumerationstjänster. Ladda upp flera bilder till fotoalbumet och skriv en detaljerad beskrivning av dig själv och vad dina intressen är. Var inte naiv och tänk på säkerheten.

06 augusti 2017
Kristin Bert

Respektera att et Nej är ett Nej, fortsätt inte meddela om den andre inte vill ha fler meddelanden.

09 november 2017
Serge Bert

Mitt tips för att sticka ut från mängden är att ha bra bilder, och lägga lite tanke bakom bilderna.
Välj ut eller skaffa lite kläder som matchar och sitter bra i olika stilar, en casual stil, en sportig stil, en formell stil.
Hyr sedan en fotograf eller fråga någon kompis och åk till olika ställen och ta fotona, se till att bilderna blir proffsiga. Byt kläder så att stilen passar in i miljön där bilden tas. Givetvis är personlighet också viktigt.

19 november 2017
Christian Serge

Provade ditt originella tips, proffstips om man får kalla det så, med framgång, vilken skillnad mot med de gamla dassiga bilderna man använt tidigare.

15 maj 2018
Cina Bert

Brukar försöka att få till en träff ganska snabbt, ingen mening med att chatta en massa om det ändå inte klickar på första träffen.

16 maj 2018
Martin Cina

Håller med dig, också bra att bestämma att man bara ska träffas någon timme eller två, man brukar känna ganska snabbt om det klickar eller inte. Ingen vits med att träffas under en helkväll, om det inte känns rätt.

16 december 2018
Martin Bert

Jag, som är seriös, tycker det är viktigt med en bra presentation som säger mycket om den egna personligheten. När jag läser andras profiler vill jag veta hur personen är och vilka intressen han eller hon har.

Lägg också lite tid på att välja bra bilder. Helst vill man ju se en bild på ansiktet och en tagen från lite längre avstånd som visar figuren. Och använd inte för gamla bilder.

Växla bilder för att se vilka som ger bäst respons. Har själv märkt stor skillnad i hur mycket kontakt jag fått beroende på vilka bilder jag använt.

16 december 2018

Hur klara att vara singel?

11 januari 2017 | Larsa | 11 kommentarer
Larsa frågar

Hur pallar ni att vara singlar? Tycker själv att det är hemskt jobbigt. Vad gör ni på kvällar och helger istället för att gosa med en partner?

Nicco Larsa

I mitt fall så har jag blivit härdad med tiden. I början är det jobbigt och det tar ett bra tag, men när man väl har vant sig med att vara ensam blir man bättre på det. Med detta sagt skulle jag ändå vilja träffa en go tjej.

11 januari 2017
Jonas Larsa

Det gäller att ha många hobbys så att man kan hålla sig sysselsatt mycket av den lediga tiden. För mig har sporten golf gjort under. Det som är bra är att man kan åka till banan ensam och spela med andra människor, man är ute i naturen, man träffar annat folk på banan och det tar flera timmar att spela en runda. Nu på vintern när det inte går att spela i Sverige är det segt, men då får man intressera sig för annat i väntan på våren, då man kan börja spela igen.

12 januari 2017
Linnea Larsa

Klarar det inte, det är därför som jag besöker alladejtingsajter.se. Är riktigt trött på att vara singel och nätdejtar och går ut på krogen som bara den för att få slut på lidandet. Har varit på en del dejter som jag träffat på nätet, men ännu har det inte riktigt klickat. Hoppas på att en drömprins kommer uppenbara sig snart...

13 januari 2017
Sigge Larsa

För mig är det också hemskt och jobbigt. Jag är en 18 årig svensk kille och jag har aldrig haft en tjej. Jag känner mig väldigt ensam i stort sätt hela tiden. På kvällar brukar jag ofta titta på videor eller spela spel som distraktion. Jag sover ofta dåligt. Jag använder ibland en kudde att krama om. Jag har högt självförtroende och är stolt över vem jag är och mitt ursprung. Jag är besviken på dagens tjejer samt på feminismen.

27 april 2017
Eddy Sigge

Hej Sigge! Jag vet inte alls i vilka kretsar du rör dig och vilken typ av kvinna du söker. Jag är betydligt äldre än du, och har en del erfarenhet av möten med kvinnor.

Inget fel på kvinnans frigörelse och feminismen, men jag vill hellre kalla mig humanist. Sverige är ett av de bästa länderna i världen. Men tyvärr har vi begåvats med de mest egoistiska kvinnorna - kanske en följd av den s k feminismen.

Jag upptäckte för ca 15 år sedan att om du ger en svensk kvinna omtanke/kärlek till 100% , kan du skatta dig lycklig om du får 1/3 tillbaka. Tyvärr är detta min upplevda erfarenhet.
Så. Jag lät dem vara med sina favoriter bland skådisar,idrottsmän och andra"kändisar".

- Mitt råd till dej är:
Sök dej till invandrarkvinnor, nykomna till Sverige!
(De infödda har anpassat sig till den svenska arrogansen).
Det gav mig flera nya intressanta möten!
Jag är nu gift med en underskön chokladbrun och oerhört attraktiv
afrikansk kvinna, och vi bor i Kenya, hennes hemland.
Det val jag gjorde, att lämna de självbespeglande svenskorna, är bland det bästa jag gjort!
Men du måste våga ta steget!

03 juli 2018
WJO Sigge

Är också en 18 årig svensk kille som känner igen mig i allt du säger

25 oktober 2017
Larsa Sigge

Det där med kudden var ett litet bra tips, det ska jag testa:)

28 april 2017
Irene Larsa

Inte kul. Har hyrt hela Down Town Abbey serien så jag har något att titta på när det är helg. Önskar klart att träffa någon även om det ser mörkt ut. Promenader och cykling när vädret tillåter.

23 juli 2017
Rajima Larsa

Inte kul, för att jag är äldre och har heltidsjobb, jag brukar gå till gymmet för att träffa folk. Llivet är tråkigt utan nån vän.

16 december 2017
Lena Larsa

Jag är ensam nu, det är bättre än att bara ha bråk i ett förhållande.

01 januari 2018
Sara Lena

Vi är nog många singlar som tycker likadant, ensamstående igen efter ett 1-årigt förhållande. Försöker aktivera mig genom att hitta på saker för att bli av med ensamhetskänslan.

02 januari 2018
Nicole Sara

Promenader, tv-serier och gympapass ägnar jag mig åt.

03 januari 2018
Ingvar Larsa

Har tyvärr inget val än att ha tråkigt, sen dess att jag blev singel.

14 augusti 2018
Karin Ingvar

Är det så får du hitta på något att göra som är roligt , några förslag: börja dansa, gå med i en förening, börja med någon sport, gå med i en kör, engagera dig politiskt. Du kommer att träffa nytt folk och kan mycket väl träffa någon ny i dessa sammanhang.

15 augusti 2018
Anders Larsa

Ja själv gör man inte så mycket. Bor med min familj och spelar spel och hjälper här till hemma.

13 september 2018
Pelle Larsa

Netflix, TV-spel, bankar bäver, tar en promenad, sover ...repeat

21 september 2018
Lars Larsa

Längtar, längtar, och åter längtar.

24 november 2018

Berätta om din sämsta första riktiga dejt!

25 februari 2016 | Christer | 2 kommentarer
Christer frågar

Det här med första dejten är ett intressant område inom nätdejting, det hade varit roligt att höra om någon kan skriva lite om sin sämsta första riktiga dejt.

Dennis Nilsson Christer

Majoriteten av mina dejter, kanske 10 styckna under loppet av 10 år har varit av den arten att jag fått agera psykolog åt tjejerna. De har huvudsakligen pratat om sina liv med f.d? ex och allt strul kring det, de upplevt, om sina barn o.s.v.

De har sagt sig inte vara intresserade av sex, sedan när vi skiljts åt, så har en del sett ut som de ville säga mig något, men inte tordes. Som den gentleman jag är, jag är inte tankeläsare, så tackade jag för den "trevliga" dejten, och avslutade att vi kanske skulle höras. Sedan har det oftast slutat där. Men någon av kvinnorna har jag mail-konverserat som kompis ett tag efteråt.

Den slutsats jag dragit är att åtminstonde mina dejter är kvinnor som bara vill ha min uppmärksamhet och bekräftelse. De letar efter en superman, som inte finns.

24 december 2016
Frej Christer

Jag har endast träffat en tjej via dejtingapp. Första dejten gick vi på bio. Det var ganska lyckat, eftersom hon ville hålla min hand. Andra dejten gick dåligt. Vi besökte ett handelscentrum och där var det så mycket människor och saker runt omkring så jag kunde knappt hålla koll på mig själv. Det ledde till att jag lite tappade ledarrollen jag ville ha. Där tappade jag nog också kontakten med tjejen, hon ville inte ses igen.

27 april 2017

Nätdejting bilder till profilen?

17 november 2014 | Izzy | 2 kommentarer
Izzy frågar

Kan någon berätta lite om vilka bilder ni väljer till dejtingprofilen?

Tompa Izzy

Det är bra att ha varierande bilder. T.ex en närbild på ansiktet, en helkroppsbild och en bild då du gör någon av dina hobbys/intressen.

22 november 2014
Gäst Tompa

Bra råd från personen ovan, ett till tips är att undvika att bara ha selfies (vilket ganska många användare har). Då kan det verka som att du inte har några vänner som kan ta bilder på dig.

23 november 2014
Jolly Izzy

Det är så klart bra att ha flera bilder. För att visa vad du tycker om att göra kan bilderna gärna vara tagna när du utför någon hobby/aktivitet som du gillar. Har du t.ex med en festbild bör fokus i bilden ska vara på dig själv, inte på dina kompisar. Och försök undvika att ha med bilder där du är med din före detta pojk- eller flickvän.

02 september 2016
 • 1
  Prat om nätdejtingtips 11 svar
 • 2
  Hur klara att vara singel? 17 svar
 • 3
  Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
 • 4
  Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
 • 5
  Kontaktannonser då och nu 2 svar
 • 1
  Nätdejting solskenshistorier 2 svar
 • 2
  Vad är en stasher? 1 svar
 • 3
  Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
 • 4
  När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
 • 5
  Dejtingbedragare? 0 svar
 • 1
  Minimiålder för nätdejting? 1 svar
 • 2
  Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
 • 3
  Fördelar med nätdejting? 0 svar
 • 4
  Vad menas med att Swipa? 1 svar
 • 5
  Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
 • 1
  Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
 • 2
  Välja bort varma klimat? 1 svar
 • 3
  Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
 • 4
  Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
 • 5
  Alkohol på första dejten? 1 svar
 • 1
  Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
 • 2
  Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
 • 3
  Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
 • 4
  Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
 • 5
  Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
 • 1
  Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
 • 2
  Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
 • 3
  Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
 • 4
  Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
 • 5
  Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
 • 1
  Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här