Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Match

15 mars 2018 | Jenny | 2 kommentar

Har sett att Match gjort om webbsidan och har fått ett nytt utseende. Gillar den nya designen, modernare look, går snabbare att navigera mellan sidans olika delar och tydligare att hantera sin prenumeration och sitt konto. Positivt..Gillar..

Match omdömen (16)
Kommentera omdöme
Sass Jenny

Håller med dig, ser bra ut..

15 mars 2018 | Kommentera svar
Alladejtingsajter.se Jenny

Dom lanserade en ny version av webbsidan i Mars 2018, i och med detta få man ta vissa andra omdömen här om Match med en nypa salt.

Mars 2018 | Kommentera svar

Ourtime

03 mars 2018 | Monica | 1 kommentar

Det sämsta är att man inte får veta vad det kostar. Jag vill veta vad det kostar per månad mm. Dåligt. Är det så farligt att skriva priset? Går inte med om jag inte får veta det jag frågar om. Monica

Ourtime omdömen (3)
Kommentera omdöme
Gäst Monica

Ordinariepriserna länkas till på deras användarvillkorssida: https://se.ourtime.com/pages/misc/terms

De står även med på denna sida under fliken snabbfakta.

Hur som helst, här är priserna för ourtime, hämtade från sidan 2018/03/03.

1 månad 272 kr
3 månader 174 kr/mån
6 månader 139 kr/mån

03 mars 2018 | Kommentera svar

Mazily

27 februari 2018 | CarpeDiem

Hej

Jag är man i 35 års åldern som valde att testa den här sidan för jag hittade inte så många negativa recensioner i jämförelse med många andra.

Kan konstatera att sidan är väldigt enkel och inte alls så invecklat. Jag har tagit de seriöst med att försöka läsa inlägg och kommentera kvinnors sidor ordentligt.

Det som är faktum i detta att sidan är inte alls att rekommendera. Jag har under snart 1 månads Vip medlemskap blivit kontaktad av dryga 40 tal kvinnor som uppenbarligen inte är varken svenska eller har något som helst intresse. De vill bara att man ska maila dem för att få bilder osv...

Jag har anmält majoriteten av dem men inte fått någon kommentar tillbaka från sidan och användarna är fortfarande uppe.

Jag har haft en viss kommunikation med "riktiga" kvinnor och de berättar att dem får hundra och hundratals mail om dagen så de hinner ej med.

Du kan ej göra något om du inte betalar på sidan, så kalla att de finns en "kostnadsfri" version stämmer ej. Men förvisso såklart vill alla förstag att man ska betala...

Så en månads Vip medlemskap inklusive säkert 100 mail (sidan är liten och har nästan inge utbud på kvinnor) så kommer jag inte förnya min sida.

Livet är för kort för att spendera på en sådan här sida.

Mazily omdömen (2)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

25 januari 2018 | Aletta

Att man har en kravspec på den man söker är en självklarhet, annars kunde man lika gärna gå på krogen eller plocka upp någon random på stan. Det jag också tycker är att en del tycks sakna insikt i hur de ser ut och är som personer, mer fantasier över hur de skulle VILJA vara än hur de sedan ser ut och är i verkligheten. Att det händer att det uppkommer frågor om sex, ja, vilken sajt gör det inte det på?

Mötesplatsen omdömen (17)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

22 januari 2018 | Marcus

Jag tycker mig känna av en stämning av bitterhet och gnäll här. Lustigt, för jag (som man) upplever inte att det är några som helst problem att få till både dejter och bra förhållanden via dejtingsajter (som MP eller HP). En del kvinnor må ha för höga krav men det vet jag att en del av oss män också har.

Kanske börja med att fundera på vad ni själva har att erbjuda efter så många år i livet, istället för att gnälla och vara bittra. Det har aldrig tagit mig mer än två veckor att hitta en riktigt vacker, sensuell, klok och spännande kvinna på en dejtingsajt. Och förhållandena har varat mellan två och sex år. Inget har hållit i evighet än så länge, men jag är nöjd. Min uppfattning är att de bra kvinnorna vill ha djup och glöd, precis som man kan förvänta sig. Lycka till!

Mötesplatsen omdömen (17)
Kommentera omdöme

Ourtime

20 januari 2018 | Anne

Jag har blivit kontaktad av två män som senare har visat sig vara bedragare. Vill bara varna andra så de är lite uppmärksamma inte behöver vara med om samma sak.

Ourtime omdömen (3)
Kommentera omdöme

Elitsinglar

08 januari 2018 | Erika

Ologisk, markerar inte vilka som är betalmedlemmar eller inte. Skickar en betalmedlem ett meddelande eller ett leende till någon som inte är betalmedlem så vet inte medlemmen om personen inte vill svara eller inte kan svara. En Icke betalmedlem kan inte meddela att de inte kan svara. Du får mail om att någon har skickat ett leende eller meddelande men det händer rätt ofta att den personen inte finns alt. så hamnar inte det meddelandet i meddelande. Rörigt och ologiskt enl. mig.

Elitsinglar omdömen (4)
Kommentera omdöme
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 9 svar
  • 2
    Hur klarar ni av att vara singlar? 11 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 1
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 2
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 3
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 4
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 5
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 1
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 2
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 3
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 4
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 5
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 1
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 2
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 3
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 4
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 5
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 0 svar
  • 1
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 2
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 3
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 4
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 5
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här