Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Match

09 oktober 2016 | Irene | 1 kommentar

Tycker att Match är oseriös! Man tar bort personer som inte längre är medlemmar! Lite krångligt att säga upp medlemskapet!

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Irene

Om Match tar bort inaktiva medlemmar är det inte speciellt häpnadsväckande, då slipper inaktiva medlemmar synas i sökresultatet när aktiva medlemmar söker bland medlemmarna. Tycker också att det borde räcka med två knapptryckningar istället för fem för att säga upp en prenumeration.

Oktober 2016

Mötesplatsen

23 september 2016 | Tora | 1 kommentar

Fastän jag har foto och ser bra ut så får man få besök och inga brev. Sidan förstördes när man tog bort forum och chattfunktion som var populärt. Orsak: Man uppger att endast några få % använde dem. Vad har det för betydelse hur många som använder just den funktionen? Finns annat på sidan som inte används men som får vara kvar trots att ingen vill ha det. Man ska möta medlemmarnas önskemål annars förlorar man medlemmar.

Chattfunktionen gick hela tiden dygnet runt, så den var mer aktiv och populärare än något annat därinne. Som sagt, brev och besök får man ju inte. Dessutom får man inte skriva vad man vill i sina dagboksinlägg utan de tar bort det de inte gillar.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Tora

Av allt att döma på omdömena här verkar du inte vara den enda som saknar Mötesplatsens chattfunktion och forumdel.

Oktober 2016

Match

15 september 2016 | Kattis

Jag har varit medlem på både match.com och edarling.se i ca 1 år och jag måste säga att sidan inte lever upp till dess rykte, dem är väldigt bra på reklamföring utåt vilket genererar många nya medlemmar.

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme

Badoo

13 augusti 2016 | Bertil | 1 kommentar

Badoo behåller din emailadress och vid telefonverifiering behåller de telefonnumret, vilket gör att du måste ange ett nytt telenummer och email om du avregistrerat dig av någon anledning, och vill bli medlem på nytt.

Badoo omdömen (7)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Bertil

Om det är så, är det inte speciellt för Badoo. På de allra flesta webbsidor där man skapar ett konto går det bara att skapa ett konto per e-postadress. Men, visst hade det kunnat lösas genom att sajten raderar e-postadressen ur sitt system om man avregistrerar sitt konto helt.

Augusti 2016

Mötesplatsen

11 augusti 2016 | Gäst

Det är svårt att skriva inlägg på Mötesplatsen när personalen censurerar så mycket. Tråkigt, vore bättre om de censurerade mycket mindre.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

02 augusti 2016 | R.A

Testade Mötesplatsen samtidigt som jag provade en annan sida, men kände det var fel tidpunkt. Bad att få pengarna återbetalt till mitt konto inom dom 14 dagar man har ångerrätt till och inga problem här.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme

Match

02 augusti 2016 | R.A

Provade Match.se några dagar med betalning men kände att det var fel tidpunkt och bad att få min prövotid återbetalt (14 dagar) och det var inga problem. Fick allt tillbaka på mitt konto efter några dagar. När tiden känns rätt så blir det ett nytt konto på Match.

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme

Elitsinglar

24 juli 2016 | Ulrica

Dyr sida som inte lever upp till vad dom lovar. Du får i bästa fall 2-5 matchningar per dygn. Alldeles för lite tycker jag med tanke på hur mycket det kostar att vara med. Jag blev väldigt besviken på sidan. När jag mailade mina synpunkter bad dom mig att vidga mina sökkriterier, vilka inte var speciellt snäva från början. Sidan säger ju sig vara för singlar med "höga krav" men dom ber en ändå sänka sina krav när man väl betalt för att få några matchningar. Rimmar dåligt i mina öron. Klart besviken.

Elitsinglar omdömen (6)
Kommentera omdöme

eDarling

13 juni 2016 | Karin | 1 kommentar

Lyckades träffa mannen i mitt liv på eDarling...vintern 2012 och vi är sambo sedan 4 år tillbaka.

eDarling omdömen (6)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Karin

Kul att nätdejting fungerade för dig. Ett stort grattis till dig!

Juni 2016
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 11 svar
  • 2
    Hur klara att vara singel? 17 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 1
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 2
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 3
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 4
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 5
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 1
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 2
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 3
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 4
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 5
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 1
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 2
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 3
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 4
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 5
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 1
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 2
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 3
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 4
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 5
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 1
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här