Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Match

25 februari 2016 | Ludvig

Perfa hemsida. Heta singlar :):):)

Match omdömen (16)
Kommentera omdöme

Match

06 februari 2016 | Peter

Är medlem på e-kontakt som jag förstått hör till match. En bra sida tycker jag, men supporten är under all kritik.

Jag hade problem i 9 dagar med vitala funktioner som inte fungerade. Men att vänta på svar i minst 24 timmar efter varje fråga är ganska ohållbart. Till slut blev jag lovad 9 dagars gratis prenumeration som jag förstås godtog. Jag skulle höra av mig samma dag som min ordinarie prenumeration gick ut, så skulle man förlänga den. Detta gjorde jag, och just nu när jag skriver så har det gått 31 timmar och ingen förlängning har skett. Har skrivit några extra ggr, men vad hjälper det, tar ju minst 24 timmar innan jag får svar.

Match omdömen (16)
Kommentera omdöme

50plusmatch

10 januari 2016 | Birgitta

Sidan fungerar bra både för gratis och betalande medlemmar. Kanske inte den mest spännande layouten, men det handlar ju om folket.

50plusmatch omdömen (3)
Kommentera omdöme

Badoo

05 januari 2016 | Jokke

Ett nätdejtingalternativ som fungerar, troligtvis pga sättet den är uppbyggd på. Ingen inledande censur, du kan flörta, leta matchningar och skriva meddelanden i begränsad skala som sedan återhämtar sig långsamt, det kostar inte förrän du vill flörta mer, leta mer matchningar eller skriva till fler tilltänkta.

Mvh Jokke

Badoo omdömen (6)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

31 december 2015 | Gäst

Sidan har blivit väldigt tråkig sedan flera funktioner togs bort i början av 2015. Svårt att få in profilfoto, man måste vara dataduktig. Långsam handläggning av vissa funktioner som dagboken. Stängt för nya dagboksanteckningar, Megafon m.m. under natten mellan kl.23.00-08.00. Då går inte få kontakt via dessa kanaler. Den tid då många sitter ensamma och vill ha någon att prata med. Bättre sida sommaren 2014 då jag också var med.

Mötesplatsen omdömen (17)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

07 december 2015 | Vesummerd

Sedan Mötesplatsen gjordes om i mars 2015 har sidan blivit botten. Skulle inte ge den mer än 1 stjärna i betyg idag. Tidigare fanns det allmänna forum på sidan samt en chatt som man som VIP-medlem (betalande medlem) kunde använda. Idag har de allmänna forumen samt chattdelen helt tagits bort. Det finns alltså inte idag några allmänna forumdelar att komma i kontakt med andra medlemmar på. Detta som gjorde denna sida så speciell och utmärkte sig från andra dejtingsidor.

Idag kan man som VIP-medlem enbart nyttja: dagboken (men man kan inte som förr läsa en medlems tidigare inlägg), och skriva dejtingrapport. Dessa 2 funktioner har också funnits tidigare, men skillnaden idag mot för förr är att kundtjänst/support numera GRANSKAR alla dejtingrapporter och dagboksinlägg INNAN de blir publicerade. Många medlemmar idag får alltså inte sina skrivna inlägg publicerade (och de blir enbart lästa och publicerade mellan kl 8-23 idag).

Kundtjänsten har blivit hårdare i sina nypor och publicerar inte inlägg där man kritiserar Mötesplatsen. Inte ens medlemmarnas önskemål om t ex att få chatten tillbaka publiceras i dagboksinläggen. Man får ha såna funderingar, men om man sätter såna här funderingar på pränt d v s i sitt dagboksinlägg så blir inlägget alltså inte publicerat.

Kundtjänsten låter bara bli att publicerar inlägget och ger oftast inte någon förklaring till VIP-medlemmen om varför det inte har blivit publicerat. Frågar man efter anledningen får man bara en kort förklaring med hänvisning till Mps gällande regler, men man kan inte alltid förstå var ens inlägg bröt mot medlemsreglerna. Det har hänt mig såväl som andra medlemmar.

Megafoninläggen kan man KÖPA som förr. Idag är kostnaden för 15 st inlägg: 99 kr. Dessa inlägg granskas OCKSÅ numera innan publicering. Önskar man t ex chatten tillbaka i ett megafoninläggen så blir inte heller här inlägget publicerat. Så fort kundtjänsten uppfattar ett inlägg som kritik så blir det inte publicerat.

Håller man inte själv koll på sina megafoninlägg och ser om det har blivit publicerat eller inte, så kan man bli blåst av kundtjänst på dem. Jag har kommit i kontakt med flera medlemmar som inte har fått sina megafoninlägg publicerade, men de har inte heller fått sina opublicerade inlägg ersatta med nya. Du måste alltså själv kolla om de blir publicerade eller inte.

Jag har krävt att få nya megafoninlägg av dem om mina tidigare skrivna inlägg inte har blivit publicerade eftersom jag inte vill bli blåst av kundtjänst när jag ändå har KÖPT dessa inlägg. Varför ens megafoninlägg inte blir publicerade blir man många gånger fundersam över. Man får inte heller någon bra förklaring av kundtjänst om det här. De hänvisar bara till att man brutit mot reglerna, och ber man dem peka ut VAR någonstans man bröt mot den regeln så blir det tystnad till svar.

Många VIP-medlemmar har slutat att bidra med dagboksinlägg och dejtrapporter eftersom det är mycket vanligt att de numera som sagt inte blir publicerade. Att ha ständiga konflikter med kundtjänst/support är det också många som har tröttnat på.

Jag utnyttjade Mötesplatsens "guldhelgspris" för 75 kr/mån med ett bundet VIP på 6 månader i sept-15 men jag kommer inte att göra om det igen. Det är inte ens värt det priset idag. Dessutom så verkar det vara få kontakter som verkar göras bland VIP-medlemmarna där det leder till något mer. Det intrycket man får är att många idag använder sig av Mötesplatsen som "fönstershopping". Man klickar runt och tittar men så mycket mer verkar inte hända där...

Mötesplatsen omdömen (17)
Kommentera omdöme

Elitsinglar

28 november 2015 | Gäst

De första dagarna får man 4-5 partnerförslag per dag plus ca 20 förslag på lyckoträff dvs partner som inte matchar dig men det kan vara intressant ändå. Antalet förslagna partner minskar kraftigt sedan till att låta bli under flera dagar och hamna på ett par partnerförslag per vecka. Inte värt det höga priset man betalar.

Elitsinglar omdömen (4)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

05 november 2015 | Gäst | 1 kommentar

Gratis att gå med, men går inte göra ett skit utan att betala för VIP-medlemskap.

Mötesplatsen omdömen (17)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Gäst

Detta är inte unikt för Mötesplatsen, det är i princip likadant på alla större betaldejtingsidor. Vill man kunna använda alla funktioner krävs ett betalmedlemskap. Gör man en kostnadsfri registrering brukar det gå att:

  1. Skapa en dejtingprofil
  2. Använda sökfunktionen för att söka bland medlemmarna
  3. Läsa medlemmarnas dejtingprofiler och se deras bilder
  4. Om det är en matchmakingsida – göra personlighetstestet och läsa en personlighetsanalys

November 2015 | Kommentera svar

eDarling

30 oktober 2015 | Jossan | 1 kommentar

Har varit sugen på att testa eDarling ett tag, men har tyckt att det vart alltför dyrt. Tack för tipset om rabatten, har precis registrerat mig och väntar på ett erbjudande.

eDarling omdömen (5)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Jossan

Kul att du fick med dig något från texten om eDarling här på sidan.

Oktober 2015 | Kommentera svar
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 9 svar
  • 2
    Hur klarar ni av att vara singlar? 11 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 1
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 2
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 3
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 4
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 5
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 1
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 2
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 3
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 4
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 5
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 1
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 2
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 3
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 4
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 5
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 0 svar
  • 1
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 2
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 3
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 4
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 5
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här