Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Mötesplatsen

02 augusti 2016 | R.A

Testade Mötesplatsen samtidigt som jag provade en annan sida, men kände det var fel tidpunkt. Bad att få pengarna återbetalt till mitt konto inom dom 14 dagar man har ångerrätt till och inga problem här.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme

Match

02 augusti 2016 | R.A

Provade Match.se några dagar med betalning men kände att det var fel tidpunkt och bad att få min prövotid återbetalt (14 dagar) och det var inga problem. Fick allt tillbaka på mitt konto efter några dagar. När tiden känns rätt så blir det ett nytt konto på Match.

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme

Elitsinglar

24 juli 2016 | Ulrica

Dyr sida som inte lever upp till vad dom lovar. Du får i bästa fall 2-5 matchningar per dygn. Alldeles för lite tycker jag med tanke på hur mycket det kostar att vara med. Jag blev väldigt besviken på sidan. När jag mailade mina synpunkter bad dom mig att vidga mina sökkriterier, vilka inte var speciellt snäva från början. Sidan säger ju sig vara för singlar med "höga krav" men dom ber en ändå sänka sina krav när man väl betalt för att få några matchningar. Rimmar dåligt i mina öron. Klart besviken.

Elitsinglar omdömen (6)
Kommentera omdöme

eDarling

13 juni 2016 | Karin | 1 kommentar

Lyckades träffa mannen i mitt liv på eDarling...vintern 2012 och vi är sambo sedan 4 år tillbaka.

eDarling omdömen (5)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Karin

Kul att nätdejting fungerade för dig. Ett stort grattis till dig!

Juni 2016 | Kommentera svar

Match

17 maj 2016 | Louise Eriksson

Är bra och lungt, man söker på dom glada positiva, och starka männen (:

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme

Badoo

28 mars 2016 | Babsan | 1 kommentar

Jag undrar om andra kan läsa vad man chattar om?

Badoo omdömen (6)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Babsan

Chattar du med en person, är det bara du och den du chattar med som kan se det ni skriver.

April 2016 | Kommentera svar

Tinder

29 februari 2016 | Andreas

Hopplöst oseriös app! Har "matchat" med över 50 "tjejer" men de visar sig bara vara automatiserade robotar som skicka samma kommersiella mail och länk till en annan site där vi kan "prata vidare". Utöver det har appen buggar.

Tinder omdömen (3)
Kommentera omdöme

Match

25 februari 2016 | Ludvig

Perfa hemsida. Heta singlar :):):)

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme

Match

06 februari 2016 | Peter

Är medlem på e-kontakt som jag förstått hör till match. En bra sida tycker jag, men supporten är under all kritik.

Jag hade problem i 9 dagar med vitala funktioner som inte fungerade. Men att vänta på svar i minst 24 timmar efter varje fråga är ganska ohållbart. Till slut blev jag lovad 9 dagars gratis prenumeration som jag förstås godtog. Jag skulle höra av mig samma dag som min ordinarie prenumeration gick ut, så skulle man förlänga den. Detta gjorde jag, och just nu när jag skriver så har det gått 31 timmar och ingen förlängning har skett. Har skrivit några extra ggr, men vad hjälper det, tar ju minst 24 timmar innan jag får svar.

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 9 svar
  • 2
    Hur klara att vara singel? 16 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 1
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 2
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 3
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 4
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 5
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 1
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 2
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 3
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 4
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 5
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 1
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 2
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 3
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 4
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 5
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 1
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 2
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 3
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 4
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 5
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här