Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Mötesplatsen

22 januari 2018 | Marcus | 1 svar

Jag tycker mig känna av en stämning av bitterhet och gnäll här. Lustigt, för jag (som man) upplever inte att det är några som helst problem att få till både dejter och bra förhållanden via dejtingsajter (som MP eller HP). En del kvinnor må ha för höga krav men det vet jag att en del av oss män också har.

Kanske börja med att fundera på vad ni själva har att erbjuda efter så många år i livet, istället för att gnälla och vara bittra. Det har aldrig tagit mig mer än två veckor att hitta en riktigt vacker, sensuell, klok och spännande kvinna på en dejtingsajt. Och förhållandena har varat mellan två och sex år. Inget har hållit i evighet än så länge, men jag är nöjd. Min uppfattning är att de bra kvinnorna vill ha djup och glöd, precis som man kan förvänta sig. Lycka till!

Mötesplatsen omdömen (22)
Kommentera omdöme
PeeWee_sthlm Marcus

Stämmer detta "Det har aldrig tagit mig mer än två veckor att hitta en riktigt vacker, sensuell, klok och spännande kvinna på en dejtingsajt." jag tvivlar...

12 juli 2018
Nikke PeeWee_sthlm

Säg inte det, en del har haft turen att få ett vackert utseende eller en gudalik charm.

12 juli 2018

Ourtime

20 januari 2018 | Anne 45–54 år

Jag har blivit kontaktad av två män som senare har visat sig vara bedragare. Vill bara varna andra så de är lite uppmärksamma inte behöver vara med om samma sak.

Ourtime omdömen (4)
Kommentera omdöme

Elitsinglar

08 januari 2018 | Erika 55–64 år

Ologisk, markerar inte vilka som är betalmedlemmar eller inte. Skickar en betalmedlem ett meddelande eller ett leende till någon som inte är betalmedlem så vet inte medlemmen om personen inte vill svara eller inte kan svara. En Icke betalmedlem kan inte meddela att de inte kan svara. Du får mail om att någon har skickat ett leende eller meddelande men det händer rätt ofta att den personen inte finns alt. så hamnar inte det meddelandet i meddelande. Rörigt och ologiskt enl. mig.

Elitsinglar omdömen (6)
Kommentera omdöme

Match

08 januari 2018 | Gäst 35–44 år | 1 svar

Jag tycker match är en riktigt dålig sajt. Alla dejtingevent gäller endast för Stockholm och Göteborg, mycket besviken.

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Gäst

Dejtingeventen gäller också för Malmö, nu är det enligt webbsidan t.ex. 40 deltagare inbokade på en mingelkväll (Januarimingel) på Hotell Clarion i Malmö idag den 11 Januari. Eventet efter det är Januaribowling i Malmö den 21 Januari.

Januari 2018

Kristendate

04 december 2017 | Raimo | 1 svar

Allting är bra är bra med den här sidan, säkra kvinnor!

Kristendate omdömen (1)
Kommentera omdöme
Gäst Raimo

Roligt att du trivs med, och gillar sidan.

18 december 2017
  • 1
    Varför är vi så ensamma i Sverige? 2 svar |
  • 2
    Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
  • 3
    Prat om nätdejtingtips 11 svar
  • 4
    Hur klara att vara singel? 17 svar
  • 5
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 1
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 2
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 3
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 4
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 5
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 1
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 2
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 3
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 4
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 5
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 1
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 2
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 3
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 4
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 5
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 1
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 2
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 3
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 4
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 5
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 1
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 2
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 3
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 4
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 5
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 1
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 2
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 3
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här