Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Mötesplatsen

08 november 2017 | Dennis Nilsson | 1 kommentar

Någon skrev här tidigare "Fastän jag har foto och ser bra ut så får man få besök och inga brev"

Det är också min erfarenhet. Ingen svensk kvinna har skrivit till mig sedan jag blev VIP-medlem.

Vad jag har förstått av Internet-dejting så förväntar sig kvinnorna att det är vi män som skall söka kontakt, och knacka på dörren, ifall man som man, inte har ett utseende som en fotomodell.

Utan jag har fått skriva, skriva, skriva och fråga. De flesta svarar inte alls. Min erfarenhet är att av de över hundra meddelanden jag skickat, så har det efter ett halvår resulterat i en dejt. Jag fick en ny kompis...

Vad har ni för erfarenheter?

Det är smått olustigt att läsa en del kvinnors "beställninglista" på hur en man skall vara. Den mannen som existerar inte i verkligheten. Nu förstår jag varför det finns s.k "players". Ingen riktig man kan leva upp till sådana förväntningar.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme
PeeWee_sthlm Dennis Nilsson

Håller fullständigt med Dennis

12 juli 2018

Qruiser

31 oktober 2017 | Oliver | 1 kommentar

Jag har använt webbsidan i mer än två år. Jag började när jag var relativt ny till gayvärlden, och har lärt mig mer och mer under min närvaro på qruiser-plattformen.

Ärligt talat finns det mycket kvar att önska från den här webbsidan. Retrogränssnittet har jag inget problem med, utan snarare med dess användarkultur.

Det dåliga med qruiser:

Relativt sexfixerat, och man kan tycka att kommunity:n kan vara toxic, mer om det följer snart.. Män (oftast de äldre, men inte alltid) som skriver osmakliga meddelanden till användare oavsett om dessa användare har specificerat på sina profiler att man inte är ute efter sex, eller inte vill ha någon kontakt med ett av könen (oftast tjejer som skrivet det, men får ändå meddelanden från män som vill ha sex eller betala för det), osmakliga profilbilder på folks kön, blogg där en kille skriver konstant om sina sexuella upplevelser visas ofta i en "spotlight" ruta. Juste, dessutom moderatorer som inte alltid tar rätt åtgärder när det behövs, som när killar vill betala för sex eller fortsätter skriva helt olämpliga meddelanden till användare. (Detta har jag nyss fått bekräftat av en tjej som också märkt detta.)

Det goda med qruiser:

Profiler med stor anpassningsfrihet - man kan berätta hur man mår eller vad man känner för att göra i en statusfält, man kan ändra bakgrundsfärg och typssnitt på sin profiltext (för betalande medlemmar), man kan ladda upp bilder i album som förbipasserare kan titta i, gästlista där användare skriver hälsningar till varandra, "diggade" ("laike"-ade) filmer kan visas upp på ens profil, just som bilder visas i albumet, dagbokanteckningar kan skrivas, etc. etc. Profilen kan byggas upp av olika "block", vilka är bland annat det jag listat hittils.

Bloggar kan drivas, man kan gå med i klubbar som reflekterar ens intressen (som skateboarding och husdjur och grejer) och skriva på klotterplanket. Man kan titta på klipp som folk har laddat upp (som betalande medlem).

Man kan söka efter användare utifrån olika kriterier på söksidan (vissa kriterier kan enbart specificeras av betalande medlemmar), det finns en inställning som döljer mest sexuellt-riktade materialen ifall man inte vill se dessa (bilder och filmer i folks album) och man kan titta på HBTQ-relaterade events och program i området på en karta.

Slutsats:

Stor community, relativt sexfixerad plattform, men är man tålmodig hittar man de trevliga prickarna, och kanske även en bästa vän :) Men ärligt talat, ju yngre du är, desto mer behöver du se upp för äldre medlemmarna.

Qruiser omdömen (1)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Oliver

Välformulerade synpunkter, tack för det.

November 2017

Ourtime

01 oktober 2017 | Tomas | 1 kommentar

Hur vet man att det inte är fiskare. Blev kontaktad av en fantastisk kvinna som ville ha pengar för att resa till mig.

Ourtime omdömen (4)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Tomas

Det är med största sannolikhet en "fiskare". Vårt råd är: avbryt kontakten och anmäl profilen till Ourtime.

Här finns en guide till säker nätdejting

Oktober 2017

Match

26 september 2017 | Matt

Match borde förstå att det är 2017 och att det inte då ska behöva ta 3 dagar för att "godkänna" bilderna man lägger upp på sin profil. Helt usel service och tjänst om man vill lägga upp en profil och få det på banan inom rimlig tid.

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme

eDarling

03 augusti 2017 | Josefin | 1 kommentar

Hade inte avslutat mitt betalmedlemskap och fick inget email som upplyste att min prenumeration kommer att förnyas. Tycker inte att tjänsten är värd det höga priset, inga matchningar värda namnet.

eDarling omdömen (6)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Josefin

eDarling har höga ordinariepriser på sina betalmedlemskap, men samtidigt har de ofta har kampanjer och erbjudanden för nya medlemmar. eDarlings villkor säger att

Ett betalmedlemskap som inte har sagts upp senast sju dagar innan det löper ut förnyas automatiskt.

Men, som du säger, hade det varit schysst om de skickade ett email (cirka 10 dagar innan ett betalmedlemskap löper ut) för att påminna om att ett ej uppsagt betalmedlemskap snart förnyas.

Augusti 2017

Match

28 juni 2017 | James | 1 kommentar

När man uppdaterar sin profiltext så kan man inte rätta till stavfel innan texten granskats, vilket tar ett helt dygn!

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme
Bengan James

Hej, jag använder också match.se, eftersom sidan granskar alla profiltexter och foton måste ändringar
i profiltexter godkännas innan de publiceras. Hur kan Match veta att det bara är stavfel som har rättats till?

Ett sätt är att ha en funktion som läser av hur mycket av profiltexten som har ändrats. Om det i varje ord endast är en bokstav
som har ändrats, lagts till eller tagits bort, kan profiltexten uppdaterats utan granskning. Men då hade ju ordet jättekul kunnat bli jättekuk och gått igenom:).

Detta hade i sin tur kunnat fixats genom att ha en svartlista med olämpliga ord, och om något av orden på listan finns med
i profiltexten skickas ändringen automatiskt för moderation eller så nekas ändringen på momangen.

30 juni 2017
Jonas Bengan

:) Du kanske kan bli dejtingsidekonsult

08 augusti 2017

eDarling

20 juni 2017 | Jonna | 1 kommentar

Skulle vilja ha möjlighet att prova 1 månad men det finns inte att välja som abonnemang. Trist att betala in 1500 kr för 3 månader utan att veta om sidan passar en eller inte.

eDarling omdömen (6)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Jonna

eDarling har ofta kampanjer och specialerbjudanden som ger bra rabatter. Dessa verkar komma/erbjudas först när man har varit gratismedlem ett tag. Om du först blir gratismedlem och avvaktar lite, kan du nog komma undan billigare.

Juni 2017
Monica Alladejtingsajter.se

Tack för tipset.

28 juli 2017
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 11 svar
  • 2
    Hur klara att vara singel? 17 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 1
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 2
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 3
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 4
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 5
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 1
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 2
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 3
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 4
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 5
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 1
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 2
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 3
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 4
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 5
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 1
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 2
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 3
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 4
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 5
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 1
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här