Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

eDarling

03 augusti 2017 | Josefin | 1 kommentar

Hade inte avslutat mitt betalmedlemskap och fick inget email som upplyste att min prenumeration kommer att förnyas. Tycker inte att tjänsten är värd det höga priset, inga matchningar värda namnet.

eDarling omdömen (5)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Josefin

eDarling har höga ordinariepriser på sina betalmedlemskap, men samtidigt har de ofta har kampanjer och erbjudanden för nya medlemmar. eDarlings villkor säger att

Ett betalmedlemskap som inte har sagts upp senast sju dagar innan det löper ut förnyas automatiskt.

Men, som du säger, hade det varit schysst om de skickade ett email (cirka 10 dagar innan ett betalmedlemskap löper ut) för att påminna om att ett ej uppsagt betalmedlemskap snart förnyas.

Augusti 2017 | Kommentera svar

Match

28 juni 2017 | James | 1 kommentar

När man uppdaterar sin profiltext så kan man inte rätta till stavfel innan texten granskats, vilket tar ett helt dygn!

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme
Bengan James

Hej, jag använder också match.se, eftersom sidan granskar alla profiltexter och foton måste ändringar
i profiltexter godkännas innan de publiceras. Hur kan Match veta att det bara är stavfel som har rättats till?

Ett sätt är att ha en funktion som läser av hur mycket av profiltexten som har ändrats. Om det i varje ord endast är en bokstav
som har ändrats, lagts till eller tagits bort, kan profiltexten uppdaterats utan granskning. Men då hade ju ordet jättekul kunnat bli jättekuk och gått igenom:).

Detta hade i sin tur kunnat fixats genom att ha en svartlista med olämpliga ord, och om något av orden på listan finns med
i profiltexten skickas ändringen automatiskt för moderation eller så nekas ändringen på momangen.

30 juni 2017 | Kommentera svar
Jonas Bengan

:) Du kanske kan bli dejtingsidekonsult

08 augusti 2017 | Kommentera svar

eDarling

20 juni 2017 | Jonna | 1 kommentar

Skulle vilja ha möjlighet att prova 1 månad men det finns inte att välja som abonnemang. Trist att betala in 1500 kr för 3 månader utan att veta om sidan passar en eller inte.

eDarling omdömen (5)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Jonna

eDarling har ofta kampanjer och specialerbjudanden som ger bra rabatter. Dessa verkar komma/erbjudas först när man har varit gratismedlem ett tag. Om du först blir gratismedlem och avvaktar lite, kan du nog komma undan billigare.

Juni 2017 | Kommentera svar
Monica Alladejtingsajter.se

Tack för tipset.

28 juli 2017 | Kommentera svar

Mötesplatsen

03 juni 2017 | Kent | 1 kommentar

Valde att ha 3mån vip, när det gått tre betalningar så tänker jag då var det slut, då väljer dom att fortlöpa sitt 3mån abonemang ytterligare. Jag kan köpa att där är en mån uppsägningstid men ytterligare 3 nä...

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Kent

Tråkigt, betalmedlemskap på dejtingsajter är prenumerationstjänster, liksom på andra prenumerationstjänster bör man läsa medlemsvillkoren som visas i samband med att man blir betalande medlem.

Här följer ett utdrag från Mötesplatsens villkor:

När din prenumeration löper ut förnyas den automatiskt med det prenumerationsalternativ som du har valt. Månadsprenumeration förnyas med en månad i taget. Flermånadersprenumeration med bindningstid förnyas med samma antal månader som den initiala bindningstiden.

Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att följa instruktionerna under menyalternativet Inställningar/VIP. Betaltjänsten löper då bindningstiden ut och ingen automatisk förnyelse av din prenumeration kommer att ske. Uppsägning av prenumeration ska ske senast en dag innan din Betaltjänst automatiskt förnyas.

Juni 2017 | Kommentera svar

Mötesplatsen

12 mars 2017 | Eva | 1 kommentar

Handlar mest om sex så jag avslutade det VIP medlemskap jag hade i nästan en månad men ser nu att jag ändå måste betala 3 månader till för VIP fastän jag har avslutat det.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Eva

Mötesplatsen har bara 1, 3 och 6 månaders Vip-medlemskap. Har du tecknat ett Vip-medlemskap för 3 månader måste du givetvis betala för alla tre månader, även om du valde att stänga av den automatiska förnyelsen efter 1 månad.

Men så länge du inte har raderat ditt konto på MP kan du ju använda Vip-tjänsten tills dess att Vip-medlemskapet löper ut.

Mars 2017 | Kommentera svar

Mötesplatsen

06 mars 2017 | Fred | 1 kommentar

Ännu en sajt där tjänsten är utformad så att om ena parten betalar extra mycket så kan den andra parten inte betala alls. Ger som effekt att många på Mötesplatsen inte betalar och räknar med att den andra ska dra hela betalbördan.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Fred

Är nog oklart för många vad du menar, kan du berätta mer detaljerat om vad du syftar på?

Mars 2017 | Kommentera svar
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 9 svar
  • 2
    Hur klara att vara singel? 16 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 1
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 2
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 3
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 4
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 5
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 1
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 2
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 3
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 4
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 5
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 1
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 2
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 3
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 4
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 5
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 1
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 2
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 3
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 4
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 5
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här