Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Ourtime

20 januari 2018 | Anne

Jag har blivit kontaktad av två män som senare har visat sig vara bedragare. Vill bara varna andra så de är lite uppmärksamma inte behöver vara med om samma sak.

Ourtime omdömen (3)
Kommentera omdöme

Elitsinglar

08 januari 2018 | Erika

Ologisk, markerar inte vilka som är betalmedlemmar eller inte. Skickar en betalmedlem ett meddelande eller ett leende till någon som inte är betalmedlem så vet inte medlemmen om personen inte vill svara eller inte kan svara. En Icke betalmedlem kan inte meddela att de inte kan svara. Du får mail om att någon har skickat ett leende eller meddelande men det händer rätt ofta att den personen inte finns alt. så hamnar inte det meddelandet i meddelande. Rörigt och ologiskt enl. mig.

Elitsinglar omdömen (5)
Kommentera omdöme

Match

08 januari 2018 | Gäst | 1 kommentar

Jag tycker match är en riktigt dålig sajt. Alla dejtingevent gäller endast för Stockholm och Göteborg, mycket besviken.

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Gäst

Dejtingeventen gäller också för Malmö, nu är det enligt webbsidan t.ex. 40 deltagare inbokade på en mingelkväll (Januarimingel) på Hotell Clarion i Malmö idag den 11 Januari. Eventet efter det är Januaribowling i Malmö den 21 Januari.

Januari 2018 | Kommentera svar

Kristendate

04 december 2017 | Raimo | 1 kommentar

Allting är bra är bra med den här sidan, säkra kvinnor!

Kristendate omdömen (1)
Kommentera omdöme
Gäst Raimo

Roligt att du trivs med, och gillar sidan.

18 december 2017 | Kommentera svar

Mötesplatsen

08 november 2017 | Dennis Nilsson | 1 kommentar

Någon skrev här tidigare "Fastän jag har foto och ser bra ut så får man få besök och inga brev"

Det är också min erfarenhet. Ingen svensk kvinna har skrivit till mig sedan jag blev VIP-medlem.

Vad jag har förstått av Internet-dejting så förväntar sig kvinnorna att det är vi män som skall söka kontakt, och knacka på dörren, ifall man som man, inte har ett utseende som en fotomodell.

Utan jag har fått skriva, skriva, skriva och fråga. De flesta svarar inte alls. Min erfarenhet är att av de över hundra meddelanden jag skickat, så har det efter ett halvår resulterat i en dejt. Jag fick en ny kompis...

Vad har ni för erfarenheter?

Det är smått olustigt att läsa en del kvinnors "beställninglista" på hur en man skall vara. Den mannen som existerar inte i verkligheten. Nu förstår jag varför det finns s.k "players". Ingen riktig man kan leva upp till sådana förväntningar.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme
PeeWee_sthlm Dennis Nilsson

Håller fullständigt med Dennis

12 juli 2018 | Kommentera svar
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 9 svar
  • 2
    Hur klarar ni av att vara singlar? 13 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 1
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 2
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 3
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 4
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 5
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 1
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 2
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 3
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 4
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 5
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 1
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 2
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 3
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 4
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 5
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 1
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 0 svar
  • 2
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 3
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 4
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 5
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 1
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här