Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Badoo

11 februari 2017 | Robin

Badoo skulle nog enligt de flesta säga är den app som närmast har likheter med Tinder.

Du kan swipea (eller snarare trycka) om du är eller inte är intresserad av personerna du bläddrar upp. Skillnaden här är dock att du kan använda platstjänster i appen för att se personer i närheten samt bli uppdaterad om du exempelvis korsat en väg med en person du visat intresse för, eller bli informerad när en person besökt din profil samt om en person är intresserad av dig.

Appen skulle man sammanfattningsvis kunna säga är en blandning av Tinder och en mer traditionell dejtingsida som t.ex. Match. Nackdelen med appen är dock att många fejkprofiler har skapats, men det har dock förbättrats.

Badoo omdömen (6)
Kommentera omdöme

Tinder

11 februari 2017 | Robin

Tinder är ingenting för den känslomässiga personen! Appen är effektiv på så sätt att du snabbt kan välja om personen eventuellt kan vara, eller icke vara intressant.

Nackdelen är att en person på ett fegt sätt bara kan klippa en kontakt/matchning genom ett knapptryck och då raderas all kontakt ni haft genom chatten samt att du inte kan söka upp personen igen för att kanske få svar på eventuella frågor som exempelvis vad som gick fel eller varför personen valde att klippa kontakten!

Kan bli irriterad över när man inte får svar på frågor man vill få besvarade, och i synnerhet när det handlar om ens känslor, och det är mer vad denna app handlar om:

"Att spela på människors känslor snarare än att hitta en partner!"

Tinder omdömen (3)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

18 januari 2017 | Leif

Har varit betalande medlem på lite olika dejtingsidor till och från. Tycker att MP klarar sig alldeles utmärkt, och supporten har för mig fungerat alldeles ypperligt. Jag skulle ta en 1-mån prenumeration men klantade till det så det blev en 6-månaders. Jag mailade mitt klavertramp och vips ett dygn senare hade dom justerat mitt misstag.

En del saknar chattfunktionen som fanns tidigare, vilket jag kan förstå, men samtidigt tycker jag att det var rena rama vuxensandlådan där, meningsskiljaktigheter, intriger och påhopp som jag inte tycker hör hemma på en dejtsida. Sidan har en funktion som kallas megafon där man kan skriva istället. Min upplevelse och betyg kan inte bli annat än väl godkänt.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

22 november 2016 | Stan Black

Mötesplatsen tog helt utan förvarning bort hela min profil innan jag ens hade hunnit färdigställa den! Jag fick ett mejl där det stod att dom ansåg att min profil inte var seriös.

Mötesplatsen har blivit en polisstat - precis som Facebook, och många andra sidor, för att inte tala om samhället i stort. Jag håller verkligen med andra recensenter om att pengar verkar vara det enda dom bryr sig om. Dessutom så verkar medlemmarna på Mötesplatsen vara av den typen som aldrig hittar någon partner.

Jag har varit medlem i flera omgångar - med flera års mellanrum - och det är alltid samma ansikten som visar sig på sidan. Det står inget om när användare är senast aktiva eller om dom är betalande medlemmar eller inte, vilket gör det svårt att veta om fortfarande är aktiva och om dom har möjlighet att svara på meddelanden, vilket man enbart kan göra om man är betalande medlem. Med andra ord; om man skriver till någon utan att få svar så vet man alltså inte om den personen inte svarar på grund av att hon eller han eller hen inte vill eller inte kan.

Mötesplatsen försöker sälja på en plus-medlemskap så att andra icke-betalande medlemmar ska kunna svara på ens meddelanden... som sagt; det handlar till syvende och sist om pengar.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme

Match

09 oktober 2016 | Irene | 1 kommentar

Tycker att Match är oseriös! Man tar bort personer som inte längre är medlemmar! Lite krångligt att säga upp medlemskapet!

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Irene

Om Match tar bort inaktiva medlemmar är det inte speciellt häpnadsväckande, då slipper inaktiva medlemmar synas i sökresultatet när aktiva medlemmar söker bland medlemmarna. Tycker också att det borde räcka med två knapptryckningar istället för fem för att säga upp en prenumeration.

Oktober 2016 | Kommentera svar

Mötesplatsen

23 september 2016 | Tora | 1 kommentar

Fastän jag har foto och ser bra ut så får man få besök och inga brev. Sidan förstördes när man tog bort forum och chattfunktion som var populärt. Orsak: Man uppger att endast några få % använde dem. Vad har det för betydelse hur många som använder just den funktionen? Finns annat på sidan som inte används men som får vara kvar trots att ingen vill ha det. Man ska möta medlemmarnas önskemål annars förlorar man medlemmar.

Chattfunktionen gick hela tiden dygnet runt, så den var mer aktiv och populärare än något annat därinne. Som sagt, brev och besök får man ju inte. Dessutom får man inte skriva vad man vill i sina dagboksinlägg utan de tar bort det de inte gillar.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Tora

Av allt att döma på omdömena här verkar du inte vara den enda som saknar Mötesplatsens chattfunktion och forumdel.

Oktober 2016 | Kommentera svar

Match

15 september 2016 | Kattis

Jag har varit medlem på både match.com och edarling.se i ca 1 år och jag måste säga att sidan inte lever upp till dess rykte, dem är väldigt bra på reklamföring utåt vilket genererar många nya medlemmar.

Match omdömen (17)
Kommentera omdöme

Badoo

13 augusti 2016 | Bertil | 1 kommentar

Badoo behåller din emailadress och vid telefonverifiering behåller de telefonnumret, vilket gör att du måste ange ett nytt telenummer och email om du avregistrerat dig av någon anledning, och vill bli medlem på nytt.

Badoo omdömen (6)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Bertil

Om det är så, är det inte speciellt för Badoo. På de allra flesta webbsidor där man skapar ett konto går det bara att skapa ett konto per e-postadress. Men, visst hade det kunnat lösas genom att sajten raderar e-postadressen ur sitt system om man avregistrerar sitt konto helt.

Augusti 2016 | Kommentera svar

Mötesplatsen

11 augusti 2016 | Gäst

Det är svårt att skriva inlägg på Mötesplatsen när personalen censurerar så mycket. Tråkigt, vore bättre om de censurerade mycket mindre.

Mötesplatsen omdömen (19)
Kommentera omdöme
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 9 svar
  • 2
    Hur klara att vara singel? 16 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 1
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 2
    Bästa sättet att träffa någon? 2 svar
  • 3
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 4
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 5
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 1
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 2
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 3
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 4
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 5
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 1
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 2
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 3
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 4
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 5
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 1
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 2
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 3
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 4
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 5
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här